Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вече всичко е ясно! Ето кога ще е дългоочакваната сватба на Светлана и Гущеров! Вече всичко е ясно! Ето кога ще е дългоочакваната сватба на Светлана и Гущеров!
Facebook Twitter Google+Светлана Василева разкри датата на сватбата и какво ги скара с Мария Светлана Василева разкри кога е датата на сватбата й с... Вече всичко е ясно! Ето кога ще е дългоочакваната сватба на Светлана и Гущеров!

Светлана Василева разкри датата на сватбата и какво ги скара с Мария

Светлана Василева разкри кога е датата на сватбата й с Гущеров. Плеймейтката проговори за плановете след брака и за това, къде ще живеят младоженците.

 

„Мястото няма значение, щом съм с Хриси“, заяви плеймейтката. Подобни обяснения в любов преди години отправяше и предшественичката й Мария, но три години по-късно идилията завърши с развод.

Моделката оповести, че ще се оженят на рождения ден на гаджето й – 12 юли. И по всяка вероятност след сватбата ще се преместят във Виена, тъй като Гущеров – старши от години живее там.

Моделката даде обстоятелствено интервю, в което сподели още, че няма търпение да стане майка. И се надява да има щастието да роди наследник на милионерския син.

Междувременно Светлана Василева разкри и подробности за разрива с Мария. Тя призна, че не е излизала с Гущеров, още преди официално да се раздели със съпругата си. „Дори не го познавах лично. С Мария много се смяхме, когато излязоха спекулациите“, допълва още тя.

Но не крие, че само няколко месеца по-късно с охота заела мястото на приятелката си в дома на милионера. А към днешна дата двете не поддържат никаква връзка.

Що се отнася до сватбата, Светлана иска да е на открито, с много гости, цветя и растения. А Гущеров се похвали, че семейството е приело избора му безусловно, пише „Монитор“.

„Родителите ми приемат изборите ми и решенията ми за личния ми живот безусловно“, заяви младият милионер. Нито той, нито Светлана Василева обаче коментират предишния му брак с фолк певицата Мария. Двамата се разведоха официално преди броени седмици, веднага, след което Светлана обяви, че е сгодена за милионерския син.

Светлана Василева проговори за сватбата сн. Instagram

Сватбата ще бъде след броени седмици, а междувременно моделката свиква с живота в златна клетка. Тя почти не излиза, освен по работа и за процедури за красота. При това навсякъде е придружена от бодигардове.

Още от категорията
Коментари