Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Хитът този сезон, който накара всички жени да захвърлят роклите- изглеждате супер слаби и шикозни (снимки) Хитът този сезон, който накара всички жени да захвърлят роклите- изглеждате супер слаби и шикозни (снимки)
Facebook Twitter Google+С появата на топлия сезон много момичета се радват на красивитем роклите Но ако не сте фен на рокли, тенденциите в този... Хитът този сезон, който накара всички жени да захвърлят роклите- изглеждате супер слаби и шикозни (снимки)

С появата на топлия сезон много момичета се радват на красивитем роклите

Но ако не сте фен на рокли, тенденциите в този сезон са на ваша страна. Разбира се, роклите винаги ще продължават да преобладават в пролетната мода, но гащеризоните са шик, елегантни и удобни и по нищо не им отстъпват

 стилни дамски гащеризони

Досега вероятно сте забелязали модните комбинации на известни Инстаграм момичета, а като се вдигнат температурите все по-често виждаме и модели от леки материи с къси ръкави и крачоли.

официални гащеризони 2018

Тяхната магия ви позволява да изглеждате слаби и модерни с един ход.

Гащеризоните чудесно се вписват в различни случаи, от лежерни до бизнес срещи, че чак и до тържествени поводи.

стилни дамски гащеризони

дънкови гащеризони 2018

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари