Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ударно отслабване: 30 кг само за три месеца! И не е нужно да гладувате, просто трябва да ядете Ударно отслабване: 30 кг само за три месеца! И не е нужно да гладувате, просто трябва да ядете
Facebook Twitter Google+Предлагаме Ви един по-умерен вариант за диета, който се основава на голямо количество протеини и намален прием на въглехидрати. Тази диета няма... Ударно отслабване: 30 кг само за три месеца! И не е нужно да гладувате, просто трябва да ядете

Предлагаме Ви един по-умерен вариант за диета, който се основава на голямо количество протеини и намален прием на въглехидрати.

Тази диета няма някакъв конкретен план, който е необходимо да се спазва.
Просто се препоръчва да ядете колкото се може повече яйца, но също така и пилешко, пуешко месо, риба, плодове и зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати, билкови чайове без захар и вода. За да се избегне монотонността на диетата, която допринася скоро да се откажете от нея, разрешен е минимален прием на въглехидрати, но хляб, тестени изделия и картофи са строго забранени, пише За жената.

Можете да ядете единствено позволената храна и комбинации по ваш избор. Ако правилно се придържате към диетата, с този режим на хранене може да свалите невероятните 30 кг за 3 месеца.

С помощта на тази диета актьора Ейдриън Броуди загуби 15 кг за нуждите на филма Пианистът, за който спечели Оскар. Той се е придържал стриктно към следната версия на диетата: яйца за закуска, пиле на грил за обяд и парче риба със зеленчуци на пара за вечеря.

Пример за дневно меню:

Закуска:
2 сварени яйца и 1/2 грейпфрут

Обяд:
Печено пиле без кожа и маруля

Вечеря:
Омлет от 2 яйца със спанак и домати

Още от категорията
Коментари