Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
10-дневната диета се справя и с най-безнадеждните случаи. Доверете се на човека, който доживя до 104 години! 10-дневната диета се справя и с най-безнадеждните случаи. Доверете се на човека, който доживя до 104 години!
Facebook Twitter Google+Нека да възложим решението на проблема с наднорменото тегло на опитен лекар – днес ще ви разкажем с гордост за работата на Фьодор Углов – известен хирург, професор,... 10-дневната диета се справя и с най-безнадеждните случаи. Доверете се на човека, който доживя до 104 години!

Нека да възложим решението на проблема с наднорменото тегло на опитен лекар – днес ще ви разкажем с гордост за работата на Фьодор Углов – известен хирург, професор, автор на множество книги за медицински дисциплини, който доживял до 104 години!

С проблема за наднорменото тегло Углов се е срещал многократно в практиката си и причината, според него, е понижен имунитет, както и дегенеративни промени в ставите. Ето защо професорът е разработил хранителна програма, благодарение на която много хора са се справили със затлъстяването.

меню за отслабване на проф.Углов

Диетата на професор Углов

Първа закуска в 9:00
Изпийте чаша органично кафе. Можете да използвате и зелен чай с 1 чаена лъжичка мед.


Обяд в 11:00 часа
Необходимо е да изядете едно варено яйце и 8 сини сливи.
Обяд в 14:00 часа
трябва да изядете 200 грама варено говеждо месо или 1 бр. пилешки гърди без кожа и мазнини. Като гарнитура пригответе 100 грама салата от зеле и моркови. Също така в следобедните часове може да си позволите един портокал.
Вечеря в 19:00
Необходимо е да изядете 30 грама сирене и 1 ябълка или портокал.
1 час преди сън
Трябва да хапнете 200 грама домашно подквасено кисело мляко или органично нискомаслено кисело мляко.10-дневната диета

Този десетдневен курс ще помогне да се отървете от 3 ​​до 5 кг излишно тегло. Но си струва да припомним, че не можете да го повторите повече от веднъж на всеки два месеца.

Един ефективен метод за намаляване на теглото е помогнал на хиляди хора, така че да си спестите полезна информация и да го споделите с приятелите си!

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари