Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Извънредна информация! България замръзна! Преди малко откриха Златков мъртъв в канавка! По първоначални данни на полицията той е бил Извънредна информация! България замръзна! Преди малко откриха Златков мъртъв в канавка! По първоначални данни на полицията той е бил
Facebook Twitter Google+70-годишен мъж е намерен мъртъв до дома си в петричкото село Боровичене, паднал в канавка. Това предаде struma.bg. Кирил Стойков се занимавал... Извънредна информация! България замръзна! Преди малко откриха Златков мъртъв в канавка! По първоначални данни на полицията той е бил

70-годишен мъж е намерен мъртъв до дома си в петричкото село Боровичене, паднал в канавка. Това предаде struma.bg. Кирил Стойков се занимавал с отглеждане на овце.

 

От известно време се оплаквал от болки в сърцето.

Личният лекар му изписал лекарства, които трябвало да пие редовно. Стойков съобщил за проблема си и на кметския наместник на село Боровичене Кирил Златков.

Това била и последната им среща. Вчера той е намерен безжизнен от съселяните, паднал в канавката до дома си. Екип на Спешен център само е констатирал смъртта.

Още от категорията
Коментари