Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
НЯМАТ СРАМ! Вижте какво обяснение даде адвокатът за мелето с бойната танцьорка Габриела! НЯМАТ СРАМ! Вижте какво обяснение даде адвокатът за мелето с бойната танцьорка Габриела!
Facebook Twitter Google+Габриела Медарова не е ударила преднамерено 21-годишната Катя Андреева, а просто е залитнала и по внимание нанесла удар с ръка по лицето на другата... НЯМАТ СРАМ! Вижте какво обяснение даде адвокатът за мелето с бойната танцьорка Габриела!

Габриела Медарова не е ударила преднамерено 21-годишната Катя Андреева, а просто е залитнала и по внимание нанесла удар с ръка по лицето на другата жена. Това заяви пред bTV адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски.

 

По думите му това станало заради силните лекарства, която клиентката му приемала. Съдът решава днес дали да остави за постоянно в ареста Габриела Медарова за инцидента в нощен бар от 11 май.

Габриела Медарова попадна отново зад решетките, след като стана ясно, че е ударила с юмрук в лицето своя връстница, без да бъде провокирана с нищо, разказва Би Ти Ви.

Само преди месец тя беше задържана, след като удари 10 паркирани автомобила след консумация на алкохол и канабис.

Тогава Медарова се разплака в съда и беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.

Още от категорията
Коментари