Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най-известен български шоумен се разведе с жена си след цели 30 години брак! Това е самият Най-известен български шоумен се разведе с жена си след цели 30 години брак! Това е самият
Facebook Twitter Google+Румен Луканов се разведе окончателно със съпругата си Ина, остави й апартамент на пъпа на столицата Румен Луканов най-сетне сложи край на... Най-известен български шоумен се разведе с жена си след цели 30 години брак! Това е самият

Румен Луканов се разведе окончателно със съпругата си Ина, остави й апартамент на пъпа на столицата

Румен Луканов най-сетне сложи край на брака си с Ина. Водещият на тв играта „Сделка или не” тихомълком документално е оформил развода си на 15 май тази година. Тогава е било последното му дело.

 

Бившите съпрузи се споразумели без кавги и скандали.

Делата по развода приключили с две заседания на съда. На първото те заявили, че са се разбрали  по всичките имуществени въпроси. Наследниците им били навършили пълнолетие и нямало спор за родителски права.

В семейното гнездо, което се намира в една кооперация на ул. „Бачо Киро” в София останали да живеят Ина и по-малкия син на Луканов – Франк.

По-големият брат, който носи името Матю от години се уредил в Лондон. Младежът сам поел по пътя си и се грижел за себе си.

За последно бившите съпрузи влезли в съдебна зала номер 13. За голяма изненада на съдийския състав, който се е нагледал на всякакви циркове и панаири Луканов и бившата му били много спокойни и тихичко си говорели. Очевидци разказват, че след делото си тръгнали заедно.

Повече от две години из медийното пространство се носят слухове, че Румен Луканов изневерява на съпругата си. Преди година той бе засечен от папараци да флиртува със засукана блондинка. Само, че той изобщо не се притесни от снимките. На които бе уловен в крачка.

Заради семейното му положение се разбра тогава, че шоуменът и бизнесмен върти греховна любов в офиса си на булевард „Стамболийски”. После стана ясно, че въпросната хубавица била негов съдружник в бизнеса му с вино и известна сомелиерка, предават от hotarena.net.

Още от категорията
Коментари