Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Невероятно красива секси рускиня засенчи дори най-големите звезди в Кан (СНИМКИ) Невероятно красива секси рускиня засенчи дори най-големите звезди в Кан (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Руска красавица привлече вниманието на червения килим в Кан. Нейното име е Виктория Лопирева, която бе определена за посланичка на предстоящото Световно първенство по... Невероятно красива секси рускиня засенчи дори най-големите звезди в Кан (СНИМКИ)

Руска красавица привлече вниманието на червения килим в Кан. Нейното име е Виктория Лопирева, която бе определена за посланичка на предстоящото Световно първенство по футбол, което ще се проведе в Русия.

 

Виктория Лопирева

Красавицата се появи в елегантна рокля в бежовата гама, обсипана с бляскави камъни и пайети. Долната част на тоалета бе прозрачен и разкриваше безупречните й крака.

 Виктория Лопирева

Перфектната визия на рускинята не е изненадваща, тъй като тя е популярен модел, а в родината си е определяна за истинска сензация. Тя е носител на титлата “Мис Русия 2003″.

 

Виктория Лопирева

Днес 33-годишната блондинка се изявява като телевизионна водеща, но все още приема модни ангажименти.

През последната година тя се превърна в истинска фантазия за футболните запалянковци, тъй като бе избрана за посланичка на Световното първенство./Блиц

Още от категорията
Коментари