Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как протича един вълнуващ ден на Мелания Тръмп Как протича един вълнуващ ден на Мелания Тръмп
Facebook Twitter Google+Докато американският президент Доналд Тръмп търси всяка възможност да е в публичното пространство, съпругата му Мелания към момента предпочита да остава в... Как протича един вълнуващ ден на Мелания Тръмп

Докато американският президент Доналд Тръмп търси всяка възможност да е в публичното пространство, съпругата му Мелания към момента предпочита да остава в сянка. Тя поема задължителния минимум от официални ангажименти, но е доста по-неактивна от други предшестващи я първи дами.

От Business Insider са проучили различни източници и са сглобили как протича един типичен ден на красивата словенка.

Според информацията Мелания става всяка сутрин около 5:30 ч.

 Със съпруга ѝ спят в отделни спални.

Тя определя като най-важна своя роля тази на майка.

Затова сутрините ѝ са заети с 12-годишния ѝ син Барън, когото подготвя и изпраща на училище. Твърди, че лично му прави закуската и обяда.

Останалата част от сутрините на Мелания е заета от тренировки. За да поддържа перфектния си външен вид, тя прави упражнения “Пилатес”, разхожда се и играе тенис.Храненето ѝ също е много здравословно – първата дама яде по седем плода на ден, като сутрин пие смути или хапва овесени ядки. Все пак е признавала в минали интервюта, че от време на време си позволява малко шоколад или сладолед.

През деня г-жа Тръмп често посещава официални събития или има срещи в офиса си в Източното крило на Белия дом. Според източници тя рядко ходи при съпруга си в Западното крило и двамата като цяло не се виждат много-много, освен ако нямат ангажимент заедно. Мелания прекарва повечето време със сина си и с родителите си, които вече също живеят във Вашингтон.

Първата дама движи и няколко благотворителни инициативи, свързани с деца. Освен това наблюдава поддръжката на Белия дом, участва в декорациите и избора на менюта и др.

Вечер Мелания обичала да си взима вана и държала да има достатъчно време за сън. През уикендите пък често се отправяла към Палм Бийч във Флорида, дори и без съпруга си.

Още от категорията
Коментари