Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
В ефир Гала научи трагичната новина за Боян и проплака… (СНИМКИ) В ефир Гала научи трагичната новина за Боян и проплака… (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+В днешното живо предаване на „на кафе“ водещата Гала разбра директно в ефир, че алпинистът Боян Петров е обявен за мъртъв.  Българинът... В ефир Гала научи трагичната новина за Боян и проплака… (СНИМКИ)

В днешното живо предаване на „на кафе“ водещата Гала разбра директно в ефир, че алпинистът Боян Петров е обявен за мъртъв.  Българинът бе обявен за починал от Кирил Петков, който е част от екипа му.

Петков, който участва в издирвателната операция, информира, че тя е прекратена, благодари на всички за съдействието и написа: „Бог да те прости, Бояне”.

„Не мога да повярвам, нито да повторя тези думи за неговата гибел, въпреки че разумът го прави“, с тъга заяви Гала в ефир.

„Вчера Симоне Моро каза, че трябва да се провери един каменен заслон, не знам дали е направено“, допълни тя.

„Боян пребори два пъти ръка, излезе от кома, а сега…”, заяви тъжно Гала в своето предаване.

„Трябва да се доверим на разума и да приемем тази лоша новина – Боян остава завинаги в планината”, коментира пък гостът в студиото Деси Цонева./Блиц

Още от категорията
Коментари