Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Случи се нещо кошмарно! Ужасяващ инцидент с майката на Гери Малкоданска! Вижте какво съобщи разтрепераната водеща! Видео! Случи се нещо кошмарно! Ужасяващ инцидент с майката на Гери Малкоданска! Вижте какво съобщи разтрепераната водеща! Видео!
Facebook Twitter Google+Синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска сподели за огромна драма, която се е разиграла с майка й. В сутрешния блок на телевизията... Случи се нещо кошмарно! Ужасяващ инцидент с майката на Гери Малкоданска! Вижте какво съобщи разтрепераната водеща! Видео!

Синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска сподели за огромна драма, която се е разиграла с майка й.
В сутрешния блок на телевизията къдерокосата водеща сподели пред Виктор Николаев и Аделина Радева, че родителката й, която живее в Плевен е била на косъм от това дърво да се стовари върху колата й.

„Силната буря, последвала от градушка, която удари Плевен, е заварила майка ми навън. Тя е била с колата си на булевард „Христо Ботев“.

Сподели, че всичко е станало за минути. Изведнъж едно дърво е паднало на метри от нея. Тя толкова се е уплашила, че е зарязала колата и се е скрила в близкия магазин“, разказа Малкоданска, пише Блиц.

По думите на майка й колите са се клатили от силния вятър.
Синоптичката каза, че и нейни други приятели са й споделили за опасното време, което е ударило града. Всички те били много уплашени.

За щастие нито майка й, нито някои от приятелите на Гери е пострадал.

„Страшно е било. Подобно положение се разигра вчера и в Бяла Слатина. Днес пак ще има опасност от градушки, но за това пролетно време е нормално“, заключи синоптичката.

Още от категорията
Коментари