Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ГРЪМНА СЕГА: Край! Ани Цолова не издържа! Нови шокиращи снимки! ГРЪМНА СЕГА: Край! Ани Цолова не издържа! Нови шокиращи снимки!
Facebook Twitter Google+Ани Цолова е съсипана Ани Цолова се занемари, откакто остана без работа. Бившата тв водеща е съсипана. След свалянето й от ефира... ГРЪМНА СЕГА: Край! Ани Цолова не издържа! Нови шокиращи снимки!

Ани Цолова е съсипана

Ани Цолова се занемари, откакто остана без работа. Бившата тв водеща е съсипана.

След свалянето й от ефира на сутрешния блок стана ясно, че подготвя собствено лайфстайл предаване. Но вече втори сезон, творческият й проект е в застой.

И най-вероятно никога няма да види бял свят.

 

Неуспехите в работата се отразяват негативно върху здравето и визията на Ани Цолова. За малко повече от половин година тя е напълняла драстично.

Това стана ясно от последната й изява преди няколко дни. Това е единствената изява на бившата екранна половинка на Виктор Николаев.

Преди дни тя се появи в родния си Плевен и влезе в ролята на водеща на концерт, организиран от фондация „Америка за България“.

Присъстващите на концерта останали шокирани от вида на Ани Цолова, научи ПИК. Освен с драстичното си напълняване, бившата телевизионерка ги изненада неприятно и с отпусната кожа на лицето. Очевидци коментират, че на челото й са се появили дълбоки и видими бръчки, които е трудно да бъдат прикрити с грим.

Откакто остана без работа, Ани Цолова почти не излиза от палата си в Драгалевци. Повод да излезе от там е единствено прибирането на сина й Калоян от близкото училище.

Наскоро Ани Цолова имаше и рожден ден. Но за пръв път тя не отпразнувала личния си празник. Тази година дори не си направила труда да почерпи бившите си колеги. Не поканила и най-добрите си приятелки на бар, както прави от години, пише ПИК.

Още от категорията
Коментари