Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Супер ефективен шампоан за дома: Много проста рецепта, която направи изтънялата ми коса силна и здрава Супер ефективен шампоан за дома: Много проста рецепта, която направи изтънялата ми коса силна и здрава
Facebook Twitter Google+Имате косопад? Просто добавете това към шампоана! Можете и сами в домашни условия да се преборите с изтънялата коса или косопада. Ако забележите, че... Супер ефективен шампоан за дома: Много проста рецепта, която направи изтънялата ми коса силна и здрава

Имате косопад? Просто добавете това към шампоана!

Можете и сами в домашни условия да се преборите с изтънялата коса или косопада. Ако забележите, че косата ви е започнала да пада доста, опитайте няколко рецепти сами, преди да сте стигнали до лекаря. Гарантираният резултат ще ви спести от тази нужда.

Има много причини, които провокират този процес.

Хормонален дисбаланс, стресови ситуации, метаболитни нарушения, остра загуба на тегло.

Ето как сами да подготвите шампоан у дома:

Имате нужда от шампоан с неутрално ниво на рН. Шампоанът за деца е страхотен. Това е основата за стягащото лекарство, което ще подготвите.

След това подгответе маслото – розмарин, лимон. Също така се нуждаете от витамин Е

Тези съставки дават свежест и антисептични свойства, укрепват косата от корена, сила на косъма, активират кръвообращението.

Как да подготвим нашето лекарство?

За бутилка шампоан използвайте 20 капки от етеричните масла и 4 капсули витамин Е от аптеката. Всичко, което е необходимо е, внимателно да смесите компонентите.

Как да го използвате правилно?

Преди употреба, не забравяйте да разклащате, не е нужно да миете косата всеки ден, само веднъж на всеки два дни. Не бързайте, внимателно масажирайте кожата, разтривайте продукта в косата и скалпа. Не бързай да се измивате! Оставете да престои докато се къпете и след 5-10 минути измийте. Не използвайте прекалено гореща или студена вода.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари