Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това популярно цвете помага на всички жени! Вижте как! Наричат ог още “женско щастие” Това популярно цвете помага на всички жени! Вижте как! Наричат ог още “женско щастие”
Facebook Twitter Google+По начало всички имаме цветя и билки, но сред тях има такива, които крият тайна за здраве и късмет. Една от тези истории... Това популярно цвете помага на всички жени! Вижте как! Наричат ог още “женско щастие”

По начало всички имаме цветя и билки, но сред тях има такива, които крият тайна за здраве и късмет. Една от тези истории за растения, които имаме, но не знаем колко са важни е точно Spatifilum, за което се смята, че носи късмет на представителките на нежния пол.
 
Тази билка я наричат ​​още женско щастие, а името повярвайте не е получила напразно. Препоръчва се да отглежда от неомъжени момичета в домовете, за да си намерят щастието.

 От друга страна, ако се дават на момиче, което е омъжено, тогава се смята, че то ще забременее.
 
През годините се е появило убеждението, че цветето носи късмет, така че тези, които са женени имат хармония, неомъжените момичета във връзка получават предложения за брак, а тези, които са сами намират своя любим.
 
Днес “женското щастие” е едно от най-разпространените билки, които често се подаряват на някого.
 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари