Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Стрийте два аспирина и ги смесете с всеки шампоан! Ефектът за косата ви ще е меко казано фантастичен, пробвайте! Стрийте два аспирина и ги смесете с всеки шампоан! Ефектът за косата ви ще е меко казано фантастичен, пробвайте!
Facebook Twitter Google+Пърхотът се причинява от гъбичка, която живее и се храни с отделената от скалпа мазнина. Нейното прекомерно нарастване води до появата на... Стрийте два аспирина и ги смесете с всеки шампоан! Ефектът за косата ви ще е меко казано фантастичен, пробвайте!

Пърхотът се причинява от гъбичка, която живее и се храни с отделената от скалпа мазнина. Нейното прекомерно нарастване води до появата на раздразнение и сърбеж по кожата.

 

Омазняването по скалпа помага на тази гъбичка да остане за по-дълго време върху най-горния слой от епидермиса и по този начин да причини появата на пърхот, който се характеризира с отделяне на мъртви кожни клетки. За щастие съществуват природни средства, които да помогнат за облекчаване на този проблем.

Вземете 2 таблетки аспирин и ги стрийте на прах, пише Framar.bg. Добавете ги към шампоана за ежедневна грижа и разклатете бутилката, за да може съставките да се смесят добре. Нанесете продукта върху мокра коса и го втрийте в кожата на скалпа с леки масажиращи движения. Оставете го да подейства за няколко минути, след което го отмийте обилно с хладка вода. Повтаряйте процедурата 1-2 пъти седмично.

Още от категорията
Коментари