Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
25-годишно момиче се омъжва за много възрастен мъж-Първата брачна нощ се случило нещо, което я шокира! 25-годишно момиче се омъжва за много възрастен мъж-Първата брачна нощ се случило нещо, което я шокира!
Facebook Twitter Google+Сериозна история, но много смешна в крайна сметка. В крайна сметка смехът е най-доброто средство за лош, пък и за добър ден. Често вземаме... 25-годишно момиче се омъжва за много възрастен мъж-Първата брачна нощ се случило нещо, което я шокира!

Сериозна история, но много смешна в крайна сметка. В крайна сметка смехът е най-доброто средство за лош, пък и за добър ден. Често вземаме живота си много насериозно – време е да се отпуснем малко. Надявам се да оцените този черен хумор.

Един ден …

Възрастният Роджър се оженил за красиво 25-годишно момиче. След като съпругът така или иначе бил на възраст, Джени решила, че след сватбата ще спят в отделни стаи. Красавицата решила, че нейният нов (но възрастен) съпруг няма да оцелее от стреса, прекарвайки толкова много време с нея. В брачната нощ Джени била готова да заспи, когато изведнъж се почукало на вратата …

На вратата стоял Роджър, със зачервена глава, готов да си “поиграят”.

Всичко минало добре. Роджър напуснал стаята на своята булка. Няколко минути по-късно, когато Джени се готвела отново да заспи, отново се почукало. Отново бил Роджър. Той бил готов за още. Джени се съгласила с интимността.

Когато всичко приключило, младоженецът си тръгнал, но после пак се почукало и този път отново бил той, готов за още “игра”.

Младата жена попитала възрастния мъж: “Ти сериозно ли?”

Когато попитала Роджър, в неговия случай това наистина си било чиста лудост!

Изненадан от въпроса ѝ, Роджър казал: “Искаш да кажеш, още ли съм тук?”

Най-удивителното е, че Роджър бил на 85 години.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари