Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Защо бившите накрая пак се връщат? Защо бившите накрая пак се връщат?
Facebook Twitter Google+На мъжете понякога е трудно да им се угоди. Нетърпеливи са за забавление, секс без задължения и свобода, често напускат добрите момичета ,... Защо бившите накрая пак се връщат?

На мъжете понякога е трудно да им се угоди. Нетърпеливи са за забавление, секс без задължения и свобода, често напускат добрите момичета , с които са свързани с искания за нещо ново. Въпреки това, когато разбират, че са направили грешка, отново се връщат на старата врата.

Жените наистина много често не разбират мъжете.

 Първо тичат след тях, за да ги завладеят. Известно време се радват на връзката. Започват по-често да използват различни глупави извинения. След това ги оставят и се насочват към нечия чужда пола. И в крайна сметка се връщат да молят за прошка.

В такава ситуация ще си помислите “Какво иска сега?”. Но той знае много добре какво иска и още по-добре какво е изпуснал. Това са четирите най-чести причини, поради които бившия отново се връща при бившата:

Нов човек

И иска да видите, че сега е нов човек , добър мъж , който знае, че е направил грешка. Това е само егоистичен начин да ви покажа как всъщност той не е толкова лош колкото вие мислите. Ако мъжът наистина се променил това е супер причина да опитате отново, но най-често става дума само за неговото его, което не търпи някой да има лошо мнение за него.

Вие сте се променили

Нова прическа, няколко килограма по-малко или просто различно отношение към живота. В момента от “тъпа” бивша ставате момиче, което не би трябвало той да остави. Добре е за женското его , но реално това е само начин бившия да ви кажа как сега сте достатъчно добра за него. Въпросът е дали той все още е достатъчно добър за вас?

Вашият нов човек

Нищо няма да отвори очите на бившия като факта, че сега сте щастливи с някой друг. Неговият състезателен дух се събужда, а необходимостта да покаже, че е по-добър от вашия нов човек е толкова силна, че просто ще поиска отново да ви има. Въпреки че и това е добре за вашето его завръщането на бившия е лоша идея.

Разбира какво е загубил

Понякога мъжете им идва наум, че са глупави и че не е трябвало да оставят бившата си приятелка. Случва се. Ако наистина покаже, че е важно и е готов да вложи много повече труд във вашата връзка , не е зле да дадете шанс. Може би наистина се променил към по-добро …

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари