Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Откриха ми рак на гърдата, моля, не пренебрегвайте този симптом и споделете, искам всички жени да видят Откриха ми рак на гърдата, моля, не пренебрегвайте този симптом и споделете, искам всички жени да видят
Facebook Twitter Google+Шери Родс е майка на три деца, която вчера и била диагностицирана с рак на гърдата . Тя решила във Facebook да сподели снимки... Откриха ми рак на гърдата, моля, не пренебрегвайте този симптом и споделете, искам всички жени да видят

Шери Родс е майка на три деца, която вчера и била диагностицирана с рак на гърдата . Тя решила във Facebook да сподели снимки от единствения симптом, който показва тази ситуация, за да помогне на останалите жени навреме да открият това коварно заболяване.

– “Напълно съм шокирана поради тази вдлъбнатина, която беше единственият симпотм който имах. Забелязах я и отидох при моя лекар да поглендне.

 След скeнира е установено наличие на някаква маса, което беше потвърдено и с мамография, след което веднага отидох на биопсия. Не бях много загиржена, но резултатите показваха, че става дума за рак на гърдата. Моля проверявайте редовно гърдите и не пренебрегвайте нищо необичайно, ако забележите. Моля споделете снимката”- написа Шери.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари