Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Посрещни пролетта със свежи кецове от Walkmaxx Посрещни пролетта със свежи кецове от Walkmaxx
Facebook Twitter Google+Пролетта дойде, слънцето се показа и все повече време прекарваме навън, наслаждавайки се на хубавото време. Това значи и вариант да помислим... Посрещни пролетта със свежи кецове от Walkmaxx

Пролетта дойде, слънцето се показа и все повече време прекарваме навън, наслаждавайки се на хубавото време. Това значи и вариант да помислим върху освежаването на външния вид и облеклото си за предстоящите приятни и топли месеци.

А какво по-хубаво от това да ознаменуваш сезона на разходките с цветни нови кецове от Walkmaxx?

  1.Специална подметка

Нещо повече, освен стилен модел кецове, получаваш и невероятно удобство за краката си.

Кецовете комбинират всички плюсове на спортните обувки и се отличават по специалната заоблена подметка Walkmaxx. Тя облекчава точките с най-голям натиск в краката и успокоява тежестта върху коленете и ставите. Специалната стелка от Eva пяна пък подсилва усещането за мекота в петите. Така оставаш активен и свеж за доста по-дълго време разходки, без да усещаш умора, подуване или дискокомфорт. В същото време страхотният дизайн в свежи цветове ще те накара да се чувстваш доста уверено и приятно.

C:\Users\rostislav.chanev\Desktop\wm_comfort_leisure_shoes_3-0-gold_03.jpg

  2.Удобство за разходки

Кецовете са още по-подходящи, ако ежедневието ти и работата изискват да си на крак в продължение на часове. Удобни са и за града, и за разходки извън него. A именно удобството е това, което убеждава най-много – повече от съвети от приятели, технологии, различни ревюта на продукта или просто от модна гледна точка.

  3.Правилните обувки за вашия крак

В същото време редица учени изследват външните и вътрешните сили на човешкото тяло и начина, по който те му влияят. Това значи, че всяко мърдане на крака ви се отразява на други части на тялото. Ако обувките ви не допринасят максимално за подкрепата на петите и стъпалата ви, те създават проблем в движението на краката. А когато краката не функционират правилно, други части от тялото трябва да компенсират. Така обикновено се създават въпросните болки в петите, глезените, колената, бедрата и кръста. Това може да доведе до различни травми. Ако обувките ти са удобни, това ти позволява да се движиш по-бързо, да преминаваш по-голяма дистанция и да си по-издръжлив.

  4.Цената

Цената също е много важен фактор. Не всеки може да си позволи изключително скъпите модни приумици на някой от гигантите в индустрията за спортни обувки. Не всички те са и толкова удобно, така че кецовете на Walkmaxx със сигурност са варианти за бюджетно решение в правилната посока.

 

Още от категорията
Коментари