Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всичко е нагласено, наглата измама лъсна! Ето кой ще спечели “Като две капки вода”! Предрешено е, че призът ще отиде при Всичко е нагласено, наглата измама лъсна! Ето кой ще спечели “Като две капки вода”! Предрешено е, че призът ще отиде при
Facebook Twitter Google+Константин печели музикалния формат Константин печели риалитито „Като две капки вода”. Форматът е нагласен, а зрителите са недоволни, пише „България днес”. Поп... Всичко е нагласено, наглата измама лъсна! Ето кой ще спечели “Като две капки вода”! Предрешено е, че призът ще отиде при

Константин печели музикалния формат

Константин печели риалитито „Като две капки вода”. Форматът е нагласен, а зрителите са недоволни, пише „България днес”. Поп фолк певецът е предварително избран от продуцентите на музикалното предаване за победител. Това е причината на изпълнителя да му се падат лесни образи.

 

Константин е силно лансиран от почти всички ръководни фактори във формата, а това си личи от класирането до този момент.

Поп фолк изпълнителят има огромна преднина пред своите конкуренти. До тук певецът имаше своите добри и не толкова добри образи в предаването, но никога не падна до последното място.

В шоуто в понеделник Константин спечели в образа на Орлин Горанов. Но зрителите определено не бяха съгласни с победата му. Следващият образ, който той трябва да пресъздаде на сцената е на италианския оперен певец Андреа Бочели, чийто образ много прилича на Горанов.

„На Коцето му се падат идентични образи. Журито винаги му дава високи оценки. Ощетяват Славин, който се справя чудесно”, гласят коментарите в социалната мрежа.

Константин често е побутван напред и от своя приятел Фънки, които е в журито на предаването. Двамата се сближиха много покрай участието им в риалити формата „Биг Брадър” и след излизането от него са почти неразделни. Това можем да видим от публикуваните снимки в социалната мрежа. На тях се вижда, че Коцето и Фънки прекарват голяма част от времето си заедно и се веселят като за последно.

Покрай Константин Фънки дори прослуша чалга и вече няма нищо против да посещава заведения с такава музика. Поп фолк изпълнителят е много близък и със Станимир Гъмов.

Феновете заподозряха, че риалити формата е нагласен, а победителят ще бъде Константин

Феновете заподозряха, че риалити формата е нагласен, а победителят ще бъде Константин. Според тях Константин е твърде близък с членовете на журито и с менторите и това се отразява на оценките, които му дават.

Още от категорията
Коментари