Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Още никой не знае! Ани Салич на косъм от смъртта! Прилошало и е зад волана и е станало страшно! До нея е бил Още никой не знае! Ани Салич на косъм от смъртта! Прилошало и е зад волана и е станало страшно! До нея е бил
Facebook Twitter Google+Бременната Ани Салич изпаднала в кома, бебето и майката оцелели по чудо Ани Салич крие множество здравословни неволи. Които я преследват и... Още никой не знае! Ани Салич на косъм от смъртта! Прилошало и е зад волана и е станало страшно! До нея е бил

Бременната Ани Салич изпаднала в кома, бебето и майката оцелели по чудо

Ани Салич крие множество здравословни неволи. Които я преследват и до днес. Разведената журналистка още плаче като си спомни как когато била бременна с първото си дете Лазар за малко да загуби собствения си живот и този на бебето.

 

Случката е от преди много години.

Бременната Салич и нейния съпруг пътували за Сърбия където живеят родителите на продуцента. Колата управлявала Ани, на която внезапно й прилошало. Бранко, който пътувал до нея хванал волана и предотвратил катастрофата.

После я закарал в най-близкото болнично заведение. Бременната му половинка била приета по спешност. Лекарите установили, че коремът й е пълен с кръв. Опасността да загуби собствения си живот и този на плода била голяма.

След спешната операция Ани изпаднала в кома. Но за радост на близките й бързо излязла от опасното състояние. Цели шест месеца прекарала на болнично легло. Пиела по цяла шепа хапчета. И непрекъснато била на системи. За щастие бебето се родили здраво.

Дъщеричката й Хана се появила на бял свят много по-лесно. Но след раждането докторите открили някакво образование в гърдата на Салич. Пак се наложило да легне на операционната маса.

За съжаление здравословните неволи на тв звездата не свършват до тук. Преди известно време журналистката падна и си натроши крака. Последваха няколко операции.  На лекарите се наложи да съберат костите на крайника й със седем пирона. Които след шест месеца трябвало да бъдат изведени.

Въпреки лошия си късмет новинарката успя да изгради блестяща кариера. Тя е смятана за една от ветеранките на новинарските блокове, предават от retro.bg.

Още от категорията
Коментари