Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мистерия в ранни зори: Аделина Радева изчезна от ефир! До Виктор Николаев застана… (СНИМКИ) Мистерия в ранни зори: Аделина Радева изчезна от ефир! До Виктор Николаев застана… (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Виктор Николаев бе изоставен от екранната си половинка Аделина Радева. Тази сутрин в “Здравей, България” от блондинката няма и следа, а от... Мистерия в ранни зори: Аделина Радева изчезна от ефир! До Виктор Николаев застана… (СНИМКИ)

Виктор Николаев бе изоставен от екранната си половинка Аделина Радева. Тази сутрин в “Здравей, България” от блондинката няма и следа, а от началото на предаването до него за коментар на рубриката “Моята новина” застана новинарката Марина Цекова. След като двамата нищиха какви ли не теми, при тях в къса рокля се появи и синоптичката Нора Шопова, която обеща валежи на места и разкъсана облачност.

Въпреки че Виктор сам призна, че колежката му Аделина е подбрала част от новините, които двамата с Цекова коментираха, то от нея нямаше и следа.

По-късно Николаев остана съвсем сам.

Все още не е ясно каква е причината за отсъствието на Радева.

Веднага тръгнаха шушукания дали това изчезване няма да е като това на бившата половинка на Николаев – Ани Цолова, която така и не се завърна повече в ефир. Въпреки обясненията на медията, че причината е проект за ново светско предаване на водещата, то такова не се появи./Блиц

Още от категорията
Коментари