Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 април-ЛЪВ  Успешно справяне, БЛИЗНАЦИ Насочени към стабилизация Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 април-ЛЪВ  Успешно справяне, БЛИЗНАЦИ Насочени към стабилизация
Facebook Twitter Google+За Овните се очертават желани възможности, а Телците да планират внимателно реализацията на целите си. Близнаците да се насочат към напредък, а Раците  да... Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 април-ЛЪВ  Успешно справяне, БЛИЗНАЦИ Насочени към стабилизация

За Овните се очертават желани възможности, а Телците да планират внимателно реализацията на целите си. Близнаците да се насочат към напредък, а Раците  да щадят ценното си време.

Лъвовете ще се реализират успешно с проблематична личност. Успехът е характерен за Девите, както и повишената активност.

За Везните нпрежението е видимо, а Скорпионите да се пазят от провокации. Стрелците се радват на плодотворен етап, а Козирозите напрежението не е малко, но и успехите не липсват. Водолеите следва да са по-сдържани, а Рибите да са достатъчно активни.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Много добри възможности

На 20.04 в 06:12 ч. Слънцето ще излезе от вашия знак. За вас започва етап, разкриващ много добри възможности за реализация на материални цели. Видимо е, че представителите на знака ще действат много хитро, за да реализират целите си. Внимавайте и не преигравайте, за да не се окаже накрая, че сте се самоизмамили! Петък е успешен, а уикендът носи чудесни постижения. В понеделник успех и делови проблеми. Във вторник и сряда парични печалби, а четвъртък  ще бъде напрегнат и проблематичен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Планирайте перфектно реализацията си

След новолунието в знака на Овена Луната ще навлезе във вашия знак. Телците разполагат с добри възможности за успех, но няма никакви гаранции, че ще успеете да се възползвате от наличните обстоятелства, ако предварително не сте изградили перфектен план за действие, който следва да приложите много внимателно. За действащите в бизнеса се разкриват нови възможности.  Петък ще е плодотворен и успешен. Събота е много нервна, а неделя е успешна. Понеделник и четвъртък са хубави, а вторник и сряда са тежки.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Насочени към стабилизация

На 18.04 в 04:46 ч. Сатурн променя движението си в ретроградно и ще намали силата на влияние на Меркурий, управляващата ви планета, което пък ще се отрази негативно върху енергетиката ви. Предстоящият седемдневен етап е доста благоприятен за реализиране на вашите лични и делови цели,и особено ще е успешен за подписване на договори, за сключване на споразумения и осъществяване на партньорства. Нервите на повечето Близнаци са изострени до крайност. Владейте се ефективно! В петък действате успешно.

 

Седмичен хороскоп РАК

Не губете времето си напрано

Ще имате възможност да реализирате поне едно от най-съкровените си желания през тази седмица. Заемете се плътно с реализацията на целите си, и не си губете времето с празни приказки в обществените среди и с приятели. За последните определено може да ся каже, че често послъгват, а това подчертава, че не са безобидни събеседници. Действяйте честно! Хитроумните маневри носят разочарования. Петък е доста благоприятен, а събота е нервна и неудобна. Неделя е хубава. В понеделник и вторник и успех и проблеми.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Успешно справяне

Вие много добре знаете, че където и да се появите ви забелязват и впечатлявате околните. Предстоящото седемдневие е доста важно за Лъвовете и ще им даде възможност да се справят с човек от обкръжението, чиито хитри и лукави действия са предизвикали вреди, или тепърва се готвят да осъществят подобно намерение. Периодът е благодатен за реализация на лични цели. В делови план се сблъсквате с трудности. Петък идва с лъжи и проблеми. В събота нерви и кавги, а неделя е хубава. Успехът е характерен и през следващите три делника.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Сполука, но и много нерви

Ако се натъкнете на някакви затруднения през тази седмица те ще се дължат основно на вредните ви навици във всякакъв аспект. Седмичният период е благоприятен за реализацията на вашите делови цели. Определението включва и ангажиментите извън страната. Възможностите ви за успех са изразителни. Проблеми ще имат само онези представители на Дева, които са запленени от стила „лъжи на дребно”. Не е препоръчително да опитвате.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Ярко напрегнати

Като цяло периодът ще е спокоен, но на моменти ще се налага да излизате от зоната на личното си удобство. Много напрежение има при Везните, което в повечето случаи е натрупвано от дълго време, и ако не намерите отдушник, ескалацията в много скоро време е сигурна.  Като цяло, деловата ви реализация ще се осъществява успешно. Панирайте прецизно осъществяването на целите си и се владейте. Петък е успешен, а събота е доста нервна и ви подлага на изпитание.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Пазете се от провокации

На преден план ще излязат трудности, свързани с личните отношения и ще изместят назад всички останали текущи цели. Планетното влияние за Скорпионите не е лошо, но подчертава, че е важно да сте бдителни към провокации – особено в службата, както и да не хитрувате, защото всяка ваша стъпка се следи от хора, които искат да ви уловят в мрежите се. Етапът е силно ползотворен за реализиране на желана цел от финансов или емоционален порядък.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Плодотворен етап

Този етап е доста плодотворен за Стрелците и подчертава, че онези от зодията, които са се подготвили да атакуват важна цел – работно място, позиция в обществото и т.н., ще успеят. Обмислете добре възможностите си, и действайте по най-пряката линия. Периодът е изключително плодотворен за сключване на договори и да търговия. В петък действайте внимателно. Уикендът е чудесен. Делниците са хубави с изключение на много напрегнатия вторник.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Напрежение, но и успехи

Определенията „досетливи и плодотворни” са твърде подходящи за Козирозите през предстоящата седмица. Достигате до явен успех, за реализацията накойто мнозина от зодията ще си послужат с дяволски хитрини. Безспорен факт е, че грижливо проектираните и изпълнени намерения ще ви зарадват с очаквания успех. В петък се пазене от измамници. Уикендът е доста успешен. Понеделник е слаб, а вторник – лош. Следващите са много напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Проявете повече сдържаност

И за вас, предстоящият седмичен етап подчертава, че добре организираните действия в интересуващите ви сфери ще бъдат успешно осъществени и ще ви радват с успех. Това е най-важното! Не се впечатлявайте от ситуации,които ще ви предоставят изгодни възможности да се реализирате чрез хитруване. Такъв успех е временен. Петък е напрегнат, а уикендът е добър. Следващите дни предупреждават, че несдърнавите от зодията ще се сблъскат и проблеми.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Действайте с повишена активност

За Рибите се знае,че много често разчитат  хитрост, измами и заблуди, което просто означава – „хазартът е примамлив, а не липсват и облаги”. Сега обаче вашият шанс е далеч по-реален от хазартния, тъй че е хубаво да се заемете сериозно с делата и задачите си, за да осъществите намеренията си. Петък е нервен и неприятен, а уикендът ви носи успех. доста лоши дни се оказват вторник и четвъртък. Понеделник е печеливш, а сряда ще ви изненада с новости.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари