Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а сексът е… (СНИМКИ) Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а сексът е… (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Тийнейджърът Гари изпитал любов от пръв поглед, когато се запознал с Алмеда, която е с 53 години по-възрастна от него. Двамата са... Тийнейджър, женен за 72-годишна: Беше любов от пръв поглед, а сексът е… (СНИМКИ)

Тийнейджърът Гари изпитал любов от пръв поглед, когато се запознал с Алмеда, която е с 53 години по-възрастна от него. Двамата са женени, а сексуалният им живот е повече от задоволителен, съобщава „Мирър“.

Гари Хардуик, който сега е на 19, се запознал с Алмеда (сега на 72) преди две години на погребението на сина ѝ. Двамата започнали да излизат два месеца по-късно, когато били поканени на семеен обяд в пицария в град Меривил, щата Тенеси.

Гари тъкмо бил приключил връзка с друга възрастна жена – на 77 години. Той признава, че в момента, в който погледът му се срещнал с този на Алмеда, той разбрал, че „тя е единствената“. След две седмици бурен романс Гари ѝ предложил брак и едва шест дни по-късно двамата се оженили на церемония, която им струвала общо около 200 долара.

Две години по-късно те живеят в Меривил и са по-щастливи от всякога. „Ако обичаш някого, възрастта е само цифра. Омъжена съм от две години за моята истинска сродна душа. Срещнахме се в пицарията „Чък и чийз“, имаше рожден ден. Погледнах в очите му и просто се влюбих. Знаех че е този, с когото искам да прекарам живота си“, споделя Алмейда, която е баба на шест внуци.

„Аз наистина съм зрял за възрастта си, не се вписвам в клишето за младежта изобщо. Никога не съм бил привличан от по-млади жени. Дори когато бях на 13 или 14, винаги съм бил привличан от по-възрастни жени. Когато казах на баба си, която ме е отгледала, не знаех как ще го приеме. Но тя го одобри“, разказва Гари.

„Първият път, когато правихме любов, беше в сватбената ни нощ. Беше невероятно изживяване. Имаше такава дълбока връзка. Тя е страхотна любовница“, допълва тийнейджърът.

Много хора обаче не одобряват връзката им. Сред тях е и синът на Алмеда, който не ѝ е проговорил от деня на сватбата. Един от внуците ѝ – Аарон, дори е с три години по-голям от Гари. „Нарекох го „дядо“ само веднъж, и то когато бях пиян“, признава той.

 

Източник: Блиц

Още от категорията
Коментари