Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ЕТО ГО ДЪЛГООЧАКВАНИЯ РЕЗУЛТАТ! Вижте как изглежда Джулиана Гани след поредната пластична операция! Нови снимки! ЕТО ГО ДЪЛГООЧАКВАНИЯ РЕЗУЛТАТ! Вижте как изглежда Джулиана Гани след поредната пластична операция! Нови снимки!
Facebook Twitter Google+В края на март Джулиана Гани се подложи на корекция на носа. Напълно възстановена тя отново се впусна в светския живот. Гани... ЕТО ГО ДЪЛГООЧАКВАНИЯ РЕЗУЛТАТ! Вижте как изглежда Джулиана Гани след поредната пластична операция! Нови снимки!

В края на март Джулиана Гани се подложи на корекция на носа. Напълно възстановена тя отново се впусна в светския живот.

Гани бе гост на парти на Playboy в Пловдив, където се появи в розов ансамбъл от бюстие, което подчертаваше огромния ѝ бюст и спортен панталон с висока талия.

 

Въпреки че тя често е придружавана от съпруга си Станимир Ташев, този път той не бе до нея, а компания ѝ правеха Любен Дилов-син и Христо Сираков, пише дир.

бг.
Гани, която в края на миналия месец бе в Лайпциг, където се подложи на операция на носа, вече е в перфектна форма и се готви за конкурса Мис Силикон на десетилетието. Тя ще влезе в надпревара с още 40 участнички.

Още от категорията
Коментари