Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Астролозите го признаха-Това е зодията, която е най-просперираща и най-успяваща Астролозите го признаха-Това е зодията, която е най-просперираща и най-успяваща
Facebook Twitter Google+Астролозите твърдят, че финансовото благосъстояние зависи изцяло от разположението на звездите. Нека да видим кой знак на зодиака е признат за най-богат... Астролозите го признаха-Това е зодията, която е най-просперираща и най-успяваща

Астролозите твърдят, че финансовото благосъстояние зависи изцяло от разположението на звездите. Нека да видим кой знак на зодиака е признат за най-богат и най-успешен в правенето на пари..

Най-последното място в хит парада на богатите е за Стрелец.

И това не е защото той няма пари.

Пари той често има и то не малко. Но колкото и да заработва Стрелецът, все не са му достатъчни. Той не може да се примири с факта, че при всичкото му благополучие, има някой, който е по-богат от него. Не е честно! Дори ако Стрелец заеме петото място в списъка на Forbes, той пак ще се мисли за беден.

 

11-то място – Водолей

Водолеите никога не се стремят да печелят много пари, така че те ги нямат. Защо са му на Водолей пари? За да трепери над всяка стотинка? Това не е за него. Водолей винаги разчита на съдбата, и, за да бъдем честни, тя никога не ги е разочаровала. Близо до Водолей винаги се намира някой, който е готов да предостави на нашия мечтател всичко необходимо за комфортен и дори луксозен живот.

 

10-то място – Рибите

Рибите са на почетното 10-то място по една проста причина. Те не знаят как да печелят. Животът им подхвърля редовно различни „вкусни“ опции, но Рибите: а) или са слепи, или б) глупаво пилеят спечеленото. Рибите предпочитат скъпи и не винаги необходими неща, без да мислят за това дали ще им останат средства за да си купуват „храна“. Разбира се, за храна те печелят, но не повече.

 

9-то място – Везни

Везните презират парите. Те искрено вярват, че нищо добро в тези красиви хартийки няма. И се опитват да ги заработват – но ги презират! Въпреки това Везни обожават луксозния живот, макар да мълчат за тази си слабост.

 

8-мо място – Близнаци

Парадоксът е в това, че Близнаците са асове в правенето на пари, но не и в запазването им. След като се появи в ръцете им някаква сума, у тях буквално започва сърбеж – те трябва по-скоро да ги похарчат! И тогава изведнъж става нещо- криза, революция, апокалипсис, но никога не се знае какво може да се случи! Може за другите това да не се случи, но за Близнаци – винаги!

 

7-мо място – Телец

Телците обичат с цялото си сърце да помизеруват. Те по всякакъв начин се опитват да печелят, но злата Вселена все не им позволява да забогатеят. Интересното е, че пари те имат, но са им достатъчни само за комфортен живот, и нищо повече. И без значение колко Телец се бори – никога няма достатъчно. Може би Вселената им се е разгневила?

 

6-то място – Лъв

На гордите Лъвове им трябват пари, за да хвърлят прах в очите на другите. Външно те винаги са успешни и богати, вечерят в луксозни ресторанти (а ядат солетки у дома), живеят в престижен район на града (а в апартамента им е пълно с хлебарки) и се обличат стилно. Както обикновено, за Лъва е важно как изглежда, а не как е наистина. Впрочем това умение може да бъде полезно за много лъвове. Движейки се в богато общество, те успяват да направят първия си милион.

 

5-то място – Рак

Ракът се нуждае от пари. Попитайте го защо и той ще отговори: „Трябват ми“. Като цяло, тази черта не е лоша, защото Ракът всичко влачи у дома. Нужно – ненужно, ще разбере по-късно. Може да потрябва на някой беден роднина.

 

4-то място – Овен

Овните от детството си обичат риска и се включват в сериозни парични приключения още в младостта си. Като правило върху тях се изсипват много пари, с които Овните не се разделят до края на дните си. А веселбата започва след смъртта им, при отваряне на завещанието им.

 

3-то място – Козирог

Козирозите още в младежките си години овладяват изкуството за запълване на спестовната касичка: трябва да се печелят много пари или малко да се харчат. Козирозите успяват и в двете. Те харчат малко, а спестяват много. Парите за Козирозите – не са лукс, а средство.

 

2-ро място – Скорпион

Скорпионът заема второ място, тъй като много обича парите и не обича да губи. Заради по-голямо финансово благополучие, те са готови да вървят по главите на опонентите си. Финансова независимост постигат в доста зряла възраст, но тя може да осигури повече от едно поколение от техните потомци!

 

1-во място – Дева

На първо място – ! – Дева. И финансово благополучие тя постига със строги икономии и упорита работа. Дева е този милиардер, който ходи с дънки за $ 20. „Каква е разликата, нормални дънки!“

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари