Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изберете мидата, която най-много Ви допада и научете за скритите аспекти на Вашата личност Изберете мидата, която най-много Ви допада и научете за скритите аспекти на Вашата личност
Facebook Twitter Google+Изберете една от мидите на картинката и ще разпознаете интересни аспекти от Вашия характер и дадено Ваше качество, което Ви е присъщо, но упорито не искате... Изберете мидата, която най-много Ви допада и научете за скритите аспекти на Вашата личност

Изберете една от мидите на картинката и ще разпознаете интересни аспекти от Вашия характер и дадено Ваше качество, което Ви е присъщо, но упорито не искате да забележите.

1. Ако сте избрали първата мида, тогава вие сте по-интуитивен човек, отколкото си мислите. Често търсите съвет от другите хора. Въпреки че можете лесно да изберете най-добрата опция не само за себе си, но и за вашето семейство и приятели.

 Препоръчваме ви да обърнете повече внимание на мечтите и предчуствията си.

2.

Оказва се, че сте истински лидер. Вие отделяте повече внимание на другите, отколкото си мислите. Обърнете внимание, че роднините и приятелите често се обръщат към вас за съвет. И това не е случайно. Необходимо е да развиете лидерските качества в себе си и тогава вашият живот ще се промени качествено към по-добро.

3. Всичко ново ви се дава много лесно и спокойно. Имайте предвид, че монотонността не Ви харесва особено. Вие сте по-заинтересовани от откриването на нови хоризонти и получаването на нови знания. И това е много полезно умение, защото светът никога не стои неподвижен.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари