Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Коя е Асу от Черна любов Коя е Асу от Черна любов
Facebook Twitter Google+Мелиса Аслъ Памук е турска актриса и модел. Ранен живот Мелиса Памук е родена на 14-и април 1991-а г. в Харлем, Нидерландия.... Коя е Асу от Черна любов

Мелиса Аслъ Памук е турска актриса и модел.

Ранен живот

Мелиса Памук е родена на 14-и април 1991-а г. в Харлем, Нидерландия.

Записва специалност психология в университета в Амстердам, но по-късно спира с изучаването поради желанието ѝ да се съсредоточи върху кариерата си на модел.

Мелиса владее добре турски, английски, холандски и немски, като говори и малко френски.

Кариера

Памук започва кариерата си на модел на 14-годишна възраст. През 2009-а печели също титлата „Най-обещаващ“ в конкурса „Най-добър модел на Турция“. През 2011-а печели конкурса „Мис Турция“, който е спонсориран от „Л’Ореал Париж“. Тя приема короната от Гизем Мемич, която е победителката в „Мис Турция“ 2010-а. Като официален представител на страната си тя се състезава в „Мис Вселена“ 2011-а в Бразилия, но не се класира в конкурса.

Мелиса е висока 1.76 м., тежи 58 кг. и е с телесни мерки 32-26-36 (EU-US). Памук взима уроци в културния център „Садри Алъшък“. Преди да започне действителната си актьорска кариера се е снимала в реклами за телефони. През 2004-а се включва с ролята на Хаял във филма „Dat zit wel snor“ („Не се тревожи“), който се снима и режисира в Холандия. През 2011-а има малка роля във филма „Köpek“. През 2012-а се снима в третия сезон на сериала „Между небето и земята“ в ролята на Севда. Същата година участва във филма „Черна котка“ като Елмаз. През 2014-а има малка роля в „Ах, Истанбул“. Същата година се снима в сериала „С Русия в сърцето“ в ролята на Айше. Участва във „Всяка любов – нова раздяла“, но той няма голям успех и е прекратен. Най-важната си роля Мелиса получава в тоталния хит „ Черна любов “, където играе ролята на Асу .

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари