Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ГРЪМНА СЕГА: Откриха Даниел от Биг Брадър, който изчезна в Дубай и другите издирвани българи! Много лоши новини, ще изтръпнете! ГРЪМНА СЕГА: Откриха Даниел от Биг Брадър, който изчезна в Дубай и другите издирвани българи! Много лоши новини, ще изтръпнете!
Facebook Twitter Google+Появи се извънредно важна новина за изчезналия участник от „Биг Брадър“ в Дубай. От шест месеца Даниел Делчев бе в неизвестност. Той... ГРЪМНА СЕГА: Откриха Даниел от Биг Брадър, който изчезна в Дубай и другите издирвани българи! Много лоши новини, ще изтръпнете!

Появи се извънредно важна новина за изчезналия участник от „Биг Брадър“ в Дубай. От шест месеца Даниел Делчев бе в неизвестност. Той изчезна заедно с Вилияна Янкова и Юри Байрактаров.

 

Преди минути в предаването „На кафе“ по Нова телевизия журналистката Патриция Кирилова заяви, че тримата са живи, но има и една лоша новина.

„Те са в затвор в Абу Даби. Били са е следствен арест пет месеца. Вчера се свързаха с мен от Външното ни министерство, за да поискат повече информация от мен, тъй като те не знаеха нищо по въпроса“, каза Кирилова.

По думите й тримата са в много тежко състояние. Били много отслабнали, нямали пари и защитник.

Първоначално били в частен затвор, а сега са в държавен. „Били са през цялото време вързани и с вързани очи“, уточни още тя. Кирилова обаче не успя да каже защо тримата са били арестувани.

Още от категорията
Коментари