Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изплува скандална тайна от миналото на Златка Райкова и Георги! Изплува скандална тайна от миналото на Златка Райкова и Георги!
Facebook Twitter Google+Русата Златка отказа за трети път да вдига сватба с ММА боеца Георги Валентинов. Близки до тях разкриха, че спортистът нарочно е... Изплува скандална тайна от миналото на Златка Райкова и Георги!

Русата Златка отказа за трети път да вдига сватба с ММА боеца Георги Валентинов. Близки до тях разкриха, че спортистът нарочно е паднал на колене в ефир, тъй като предишните му опити били неуспешни и смятал, че пред камерите на “Като две капки вода” няма да му откаже, пише “Телеграф”. Оказа се, че това далеч не е първото предложение на Георги. В миналото мачото е получил два отказа от любимата си, която изтъкнала, че един подпис не значи нищо.

Думите й обаче предизвикали обратния ефект, и вместо да се разстрои, Валентинов се мотивирал да спретне предложение за чудо и приказ, точно като в мечтите на повечето жени.

Макар да се съгласи да стане законна съпруга на Георги, Златка ясно отсече в ефир, че не мечтае за голяма и пищна сватба. Тя подчерта, че емоцията от вечерта й е била достатъчна и основното се е случило на сцената на риалити формата, оттам насетне няма да бърза да организира тържество. Това накара последователите й да се досетят, че сватба няма да има, а любимката им ще продължи да живее с Валентинов както досега”./Блиц

Още от категорията
Коментари