Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тревата, която побеждава рака без вреда за организма-Рецепта Тревата, която побеждава рака без вреда за организма-Рецепта
Facebook Twitter Google+Ще говорим с вас за факта, че глухарчето лекува много заболявания, като например рак. То също така предотвратява бъдещи рискове от рак.... Тревата, която побеждава рака без вреда за организма-Рецепта

Ще говорим с вас за факта, че глухарчето лекува много заболявания, като например рак. То също така предотвратява бъдещи рискове от рак.

То е полезно и има лечебни свойства. Също така е лесно да се подготви.

В миналото този чай е универсално лекарство. Сега този корен лекува рака.   Скоро същите експерти казаха, че глухарчето убива рака и работи дори по-добре от химиотерапията .

Изследване, проведено от Катедрата по химия и биохимия на Канада, гласи, че този корен побеждава рака и оставя здравите клетки непокътнати. Експертите одобриха този метод на лчение. 72-годишният Джон Ди Карло изпита ефекта от този корен. Имал рак и го лекувал почти месец. Но нещо се променило, когато опитал чай от глухарче. След 4 месеца той бил в състояние на ремисия.

 

Ползи за здравето ог глухарчето

Сред другите компоненти, глухарчето съдържа витамини А, В и С, фолиева киселина, калий, силиций, желязо и танини. Поради състава му ние отличаваме основните му свойства:

Почистване : почиства нашето тяло от токсини .  Затова препоръчваме това особено за тези здравословни проблеми, които изискват отстраняване на токсините, като холестерол, пикочна киселина или подагра, диабет, бъбречни камъни и т.н.

Диуретик:  то ни помага да премахнем течностите и да предотвратим задържането им. То е особено подходящо за случаи на подуване, дължащи се на излишната течност (когато видите, че сте подути).

Хепатозащитно : предпазва черния дроб и жлъчния мехур, естествено стимулира неговата функция, така че може да бъде много полезен при хепатит.

Подобрява бъбречната функция и помага за предотвратяване на цистит и уретрит.  Подобрява храносмилателния процес и отваря апетита, идеален за случаи на неефективност или анорексия.

Действа като леко слабително.

Подобрява състоянието  на кожата при проблеми като акне, акне, копривна треска, псориазис и др., Както и подобрява заздравяването на рани. Благодарение на съдържанието на силиций, то поддържа здравето на косата и кожата.  Съдържанието на желязо го прави отлично средство за профилактика и лечение на анемията.

 

Как да консумираме правилно глухарче ?

Най-честият начин да се приготвя глухарче е чай, който се кипва от листата и корена на растението. Можем да пием до три чаши на ден. За да направите добро отстраняване на хранителните вещества, препоръчваме да поддържате тази доза от един до три месеца, в зависимост от случая . Екстракт: екстракт, който може да се купи директно от билкари и някои диетолози, има същите характеристики като инфузия, но с по-висока концентрация, така че е много полезно, ако искаме да извършим по-цялостно почистване или лечение на някои от здравните проблеми, които вече казахме по-рано.

Можете също да поставите екстракта в бутилка вода, за да го пиете през целия ден и по този начин да подобрите диуретичните свойства . Важно е да се отбележи, че глухарчето има леко горчив вкус, което потвърждава свойствата му за черния дроб, така че не бива да го добавяме в големи количества.  /За жената

Още от категорията
Коментари