Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Фахрие Евджен изревнува Бурак Йозчивит от тази певица! Забранила му да вземе участие в рекламна кампания Фахрие Евджен изревнува Бурак Йозчивит от тази певица! Забранила му да вземе участие в рекламна кампания
Facebook Twitter Google+ Бурак Йозчивит май ще се окаже мъж под чехъл… Наскоро красавецът е заснел реклама за известна марка шампоани, за която прибрал... Фахрие Евджен изревнува Бурак Йозчивит от тази певица! Забранила му да вземе участие в рекламна кампания

Бурак Йозчивит май ще се окаже мъж под чехъл…
Наскоро красавецът е заснел реклама за известна марка шампоани, за която прибрал 1 милион турски лири. Партньорка на сексапилния актьор в клипа била румънската певица INNA , станала световно известна със синглите си “Hot”, “Heaven”, “Ruleta” и др.
Според слуховете в турската преса, съпругата на Бурак – Фахрие Евджен , изрично забранила на мъжа си да вземе участие в рекламната кампания.

Въпреки ревнивия характер на актрисата от ” Листопад ” и ” Чучулигата “, Йозчивит все пак успял да я убеди, предвид предложения баснословен хонорар.


Евджен обаче поставила изрично условие да присъства на снимките в студиото, като не се отделила и за миг от любимия си. Тя дори забранила на екранния Кемал от “Черна любов” да контактува с екранната си партньорка, с която се запознали на сета, в социалните мрежи.

Още от категорията
Коментари