Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
С тези три съставки в кафето влезнах в старите дънки! С тези три съставки в кафето влезнах в старите дънки!
Facebook Twitter Google+Много дами имат проблеми с килограмите, особено в летния период, когато се опитват в последния момент, преди морето да отслабнат. Вички ни... С тези три съставки в кафето влезнах в старите дънки!

Много дами имат проблеми с килограмите, особено в летния период, когато се опитват в последния момент, преди морето да отслабнат. Вички ни учат, да се храним здравословно и да внимаваме за калориите, но в дома си всеки има “магическите” съставки, които ще помогнат при отслабването.
Кафето е една от любимите напитки на почти всички хора, а с помощта на няколко хранителни стоки, тази напитка може да го превърне в смес за изгаряне на мазнини.

Трябват ви:

2 супени лъжици мед 
1 чаена лъжичка канела 
1 чаена лъжичка кокосово масло 

Добавяйте тези съставки в кафето всеки ден, а за най-добри резултати така приготвно кафе пийте два пъти дневно.

 Това е добра рецепта за изгаряне на мазнините и ускорение на метаболизма.
Медът увеличава разхода на енергия в тялото. Канелата намалява нивото на захар в кръвта и ускорява метаболизма. Кокосовото масло подобрява работата на вътрешните органи. Всички тези три съставки смесени заедно са най-ефективният продукт в борбата срещу мазнините и затлъстяването.

Още от категорията
Коментари