Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Държа го в шишенце в банята: направи чудеса с рехавите ми мигли и вежди! А за косата – нямам думи, ластикът вече не я побира! Държа го в шишенце в банята: направи чудеса с рехавите ми мигли и вежди! А за косата – нямам думи, ластикът вече не я побира!
Facebook Twitter Google+За съжаление, вашата коса първа е изложена на негативното влияние на околната среда. Независимо дали ви харесва или не, тя става крехка, чуплива и най-лошото нещо... Държа го в шишенце в банята: направи чудеса с рехавите ми мигли и вежди! А за косата – нямам думи, ластикът вече не я побира!

За съжаление, вашата коса първа е изложена на негативното влияние на околната среда. Независимо дали ви харесва или не, тя става крехка, чуплива и най-лошото нещо – започва да пада.

косопад

Усмихнете се! Днес ще ви издадем кажа  тайната на перфектната коса .

Вероятно сте чували за многобройните  ползи от рициновото масло , което е едно от най-ефективните естествени средства, особено в случай на проблеми с косата и кожата.

Това масло е известно с високото си съдържание на  омега-9 мастни киселини , протеини, минерали и витамин Е. Той подхранва косата си фоликулите, стимулира растежа на миглите, веждите и косата.

В допълнение, това прекрасно масло е богато на триглицериди – ненаситени мазнини, така че има свойството да забавя стареенето. Известно е, че рициновото масло лекува гъбички, микроби, различни инфекции и предотвратява възникването им.

дебела маска за коса

Как да направим косата гъста

СЪСТАВКИ:

30 капки сок от чесън
40 мл пантенол
60 мл рициново масло

ПРИГОТВЯНЕ:

Смесете по-горните количества чеснов сок, пантенол и рициново масло. Получената смес приберете в контейнер, направен от тъмно стъкло – така че да се съхранява по-дълго.

 

гъста коса

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Нанасяйте продукта корените на косата и втрийте в скалпа за един час преди измиване на косата.

Повторете 3 пъти седмично. За най-добри резултати сложете шапка коса или целофанова торбичка и увийте с кърпа отгоре. Под влиянието на топлината лекарствените вещества се абсорбират по-добре.

 

гъста коса у дома

Също така тази смес служи като  серум за растеж на миглите и веждите . Нанесете внимателно върху веждите и миглите всяка вечер с помощта на четката от старата спирала.

гъста коса бързо

 

Само след две процедури ще забележите резултатите – здрава, лъскава коса . Един месец по-късно тя ще стане по-гъста и ще престане да пада.

Още от категорията
Коментари