Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вижте само какви колосални пачки ще пръсне Плевнелиев за сватбата с Деси Банова! Вижте само какви колосални пачки ще пръсне Плевнелиев за сватбата с Деси Банова!
Facebook Twitter Google+Росен Плевнелиев ще пръсне цяло състояние за сватбата си с Деси Банова, която за него ще бъде трета поред. Малко след края... Вижте само какви колосални пачки ще пръсне Плевнелиев за сватбата с Деси Банова!

Росен Плевнелиев ще пръсне цяло състояние за сватбата си с Деси Банова, която за него ще бъде трета поред.

Малко след края на президентския си мандат, той се разведе с втората си съпруга Юлияна. Новата му любима никога не е била женена. Те не сключи брак с бащата на дъщеря си и от нейна страна няма никаква пречка да се венчае за бившия президент.

 

Преди дни Деси Банова обяви публично, че тя и Росен Плевнелиев са се сгодили. Блондинката показа пръстена, с който той й предложил да се врекат във вечна вярност един на друг. Бившата синоптичка сподели, че романтичното предложение е дошло по време на почивка във Виена.

За сватбата с нея бившият държавен глава ще похарчи цяло състояние. Тържеството ще се състои в луксозното имение на Росен Плевнелиев, намиращо се на Халкидическия полуостров в Гърция.

Огромното му имение, което е с капацитет на хотел, се намира в градчето Уранополи.

Още от началото на връзката си с бившия президент, Деси Банова се чувства като господарка в имението му и тя често отмаря там заедно с майка си и малката Йоанна.

Само за почерпката на всичките 100 гости младоженецът ще хвърли около 30 000 евро. Гостите му ще се насладят на отбрани ястия и питиета.

Отделно той ще плати още толкова и за настаняването на всички поканени на сватбата. Въпреки, че имението му позволява в него да останат повечето от гостите, Росен Плевнелиев вече е наел луксозни вили в района за поканените.

Във вилата му ще пренощуват единствено кумовете и най-близките, пише Пик.

Още от категорията
Коментари