Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
4 прически, които ви добавят по 10 години отгоре (снимки) 4 прически, които ви добавят по 10 години отгоре (снимки)
Facebook Twitter Google+Навикът е основният враг на жените, той не им позволява да бъдат модерни. Това е толкова готино да намерите своя фризьор, който непрекъснато... 4 прически, които ви добавят по 10 години отгоре (снимки)

Навикът е основният враг на жените, той не им позволява да бъдат модерни. Това е толкова готино да намерите своя фризьор, който непрекъснато ви прави една и съща прическа или цвят. Но не всичко е толкова розово, колкото изглежда. Понякога един малък нюанс може да направи косата ви ужасно демоде.

 И не просто ще изглеждате старомодна, а и ще добавите няколко допълнителни години към възрастта ви.

остарели прически

Нищо, така както косата, не определя цялото изображение. Стилизирането, разделянето, обемът, рязането, цветът – всичко това играе огромна роля. Представяме на Вашето внимание 4 прически, които са излезли от мода. И също така предлагаме да ги замените със стилна алтернатива, с която ще изглеждате по- млади .

Прически с филиране През 2000-2005 г. прилепналите и сплескани коси с интензивно филиране бяха на върха на популярността. Но сега през 2018 г. е време да забравим за това ужасно изтъняване от корените. Не само, че не е модерно, но прави косата да изглежда рядка и я лишава от обем.

модни прически

Модерни са етажите и асиметрията. Така, че не питайте фризьора си дали да ви направи етажи, а направо действайте.

Тази техника прави косата визуално по-добре поддържана и плътна. Ако правата коса не ви харесва, обърнете внимание на модерния цвят на косата: омбре, тигрово око, балеаж. Благодарение на визуалния отблясък, прическата ще придобие оригинален вид.

модни прически

Къс бретон с изтъняване на етажи  Ако наистина обичате бретон или пропорциите на лицето ви го изискват, помолете фризьора ви да направи асиметричен, леко удължен и небрежен.

модни прически

стилни прически

Прекомерен обем Много жени по улиците са с умишлен огромен обем, който често са постигнали благодарение на силно топиране и доста лак. Тази прическа ще добави само няколко години и е гаранция за лош вкус. Сега на мода е естественият обем и леката небрежност

стилни прически

За да получите подобен ефект, ще си помогнете със следните средства: мус или спрей за обем – за фини коси, структуриращи кремове – за по-плътни коси.

стилни прически

Идеални къдрици Този образ отдавна не е мода. Перфектни къдрици по цялата дължина на косата и дори с изобилие от лак – бяха модерни през миналия век. Ако искате да изглеждате млади, трябва да направите меки къдрици и да използвате минимум средства за фиксиране. Използвайте стилизиращо средство за косата, за да направите къдриците меки и еластични.

стилни прически

Задръжте машата под ъгъл от 45 градуса, ако искате букли. И не забравяйте да ги изгладите с ръце, така че да изглеждат възможно най-естествени.

стилни прически

 

Следвайте тенденциите, за да останете стилни и да изглеждате млади. Ние не отричаме, че прическите, които сега се считат за старомодни, ще станат супер модерни след няколко години. Но през 2018г. заложете на естествената си красота

Кажете ни в коментарите колко често експериментирате с косата си. Също така споделяйте полезните статии с приятелите си в социалните мрежи!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари