Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Използвайте този прост трик за почистване на замърсените бели обувки! Направете ги снежно бели отново! Използвайте този прост трик за почистване на замърсените бели обувки! Направете ги снежно бели отново!
Facebook Twitter Google+Ние всички обичаме бели обувки, нали? Но ние също така знаем, че те много трудно се поддържат чисти. Не трябва да се... Използвайте този прост трик за почистване на замърсените бели обувки! Направете ги снежно бели отново!

Ние всички обичаме бели обувки, нали? Но ние също така знаем, че те много трудно се поддържат чисти. Не трябва да се притеснявате, защото в тази статия ние ще ви покажем един изключително прост трик, който ще ви помогне да почистите мръсните бели обувки и ще ги направите чисто бели отново.

Бели маратонки, гуменки и кецове изглеждат страхотно, но да ги поддържате чисти може да бъде предизвикателство.

Трябва да знаете, че този домашен метод е много прост и лесен да се направи.

Просто ви трябват съставки, които най-вероятно вече са в кухненски шкаф – сода и бял оцет. Тези 2 съставки са изключително мощни, когато става дума за почистване на тъкани, включително и тези, от които са направени обувките. Също трябва да се знае, че тези две съставки са с мощни антибактериални свойства, което означава, че ще ви помогнат да премахнете бактериите и гъбичките, които са основната причина за лошата миризма. Просто трябва да следвате простите инструкции. Ето какво трябва да направите:

Вие се нуждаете от следните съставки:

½ чаша бял оцет (125 мл)

¼ чаша натриев бикарбонат (60 грама) – сода

1 четка

Начин на употреба:

Просто трябва да смесите содата и белия оцет. Смесете, докато не се получи пенеста смес и тогава ще трябва да нанесете тази смес върху обувките ви. Използвайте четка за да натъркате и ги оставете за 30 минути. След това изплакнете със студена вода.

Да не забравяме и връзките за обувки

Ние винаги забравяме за изпирането на връзките за обувки. Връзките на обувките са много важни, защото ако те са мръсни, обувките изглеждат мръсни. Ето защо трябва да ги пускате от време на време в пералната машина. Така че, ако имате бели обувки и те са мръсни, тогава определено трябва да опитате този прост трик. Вие ще бъдете изумени от резултатите./За жената

Още от категорията
Коментари