Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Любимото ми цвете беше на ръба да умре, добре че съседката е цветарка и му приложи един трик, за който едва ли сте чували (видео) Любимото ми цвете беше на ръба да умре, добре че съседката е цветарка и му приложи един трик, за който едва ли сте чували (видео)
Facebook Twitter Google+Как да съживите болното си растение? Незаменими съвети!   Вие виждате, че вашето любимо растение има увехнали цветове и тъжен вид? Може... Любимото ми цвете беше на ръба да умре, добре че съседката е цветарка и му приложи един трик, за който едва ли сте чували (видео)

Как да съживите болното си растение? Незаменими съвети!

 

Вие виждате, че вашето любимо растение има увехнали цветове и тъжен вид?

Може би дори е придобило жълт цвят и започва да губи листата си?

Всичко това означава, че цветето ви спешно се нуждае от допълнителна помощ. Вие можете лесно да го подпомогнете.

За да направите това, ви трябва само един банан!

Бананът може да се справи отлично, като подготви високо ефективна тор за стайните растения, която буквално ги съживява. Бананът съдържа всички незаменими микроелементи за това.

 

Трите начина как да си направите тор от банан , може да видите във видеото. Също така от видео урока, вие ще се научите как да избягвате рисковете от появата на мушички в почвата на вашето растение поради екстракта от банан.

 

Още от категорията
Коментари