Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
3-те най-модерни нюанса на косата за пролет 2018 (Снимки) 3-те най-модерни нюанса на косата за пролет 2018 (Снимки)
Facebook Twitter Google+Подготовка за пролетта: Боядисване на косата в модерни нюанси за сезона 2018 Пролетта е време за промяна. През пролетта, с пробуждането на... 3-те най-модерни нюанса на косата за пролет 2018 (Снимки)

Подготовка за пролетта: Боядисване на косата в модерни нюанси за сезона 2018

Пролетта е време за промяна. През пролетта, с пробуждането на природата, изискваме да променим нещо в себе си и да направим образа си по-ярък.

Най-често срещаният начин, който повечето дами избират, е боядисването на косата. Един добър стилист ще се справи лесно с тази задача.

По-добре е обаче да отидете в салона и да разберете какви нюанси са особено подходящи за пролетта на 2018 година.

Неутрална блондинка 2018 Този сезон, популярността остава за естествените нюанси за цвета на косата. Какво означава това? Факт е, че основата на цветовете е чист цвят, без акцент. Ако тази опция не отговаря на вкуса ви или не се стои добре на лицето ви, можете да използвате широк спектър от нюансите на бежовото.

Особено внимание трябва да се обърне на такива методи на боядисване, при които корените на косата са тъмни. Шатуш, омбре, балеаж и др. На първо място, тази опция вече е изключително популярна за сезона. На второ място, въпреки сравнително високата цена на процедурата, тя ви позволява да оставите косата без поддръжка много по-дълго време. Трето, външният вид е много стилен и ефектен.

Шоколад за брюнетките Ако косата ви е тъмна или решите да я направите такава, спрете се на шоколадовия диапазон. Този нюанс ще се справи перфектно със задачата, да опресните скучния тъмен цвят.

Опитайте се да се придържате към наситеното злато, не мед. Бляскавото предимство на избора на шоколадовата гама в оцветяването е, че получавате благородните черти на истинската дама. Когато боядисвате косата си в нюанси на шоколада, смело избирате техники за тониращо боядисване. Това ще ви помогне да запазите косата си.

Медено червено Медните цветове са особено популярни през пролетта. Изберете медено със златисто оцветяване и напълно заличете силният червен пигмент. Изберете заглушени тонове, които могат да бъдат намерени в близост до естественото червено.

Пролетта е най-доброто време за нови цветни решения.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари