Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя смеси банан и бира: след седем дни не можеше да повярва, какво се случи! Тя смеси банан и бира: след седем дни не можеше да повярва, какво се случи!
Facebook Twitter Google+Загубата на коса , известна също като алопеция , или плешивост е всъщност опадането на космите от главата или тялото. То може... Тя смеси банан и бира: след седем дни не можеше да повярва, какво се случи!

Загубата на коса , известна също като алопеция , или плешивост е всъщност опадането на космите от главата или тялото. То може да варира от малка площ на цялото тяло.

Това може да бъде резултат на наследственост, хормонални промени, заболявания или лекарства.

Всички-мъже, жени и деца, може да пострада от това заболяване.

Ако в момента се бори с прекомерната загуба на коса, се опитва да се справи с проблема по съвсем естествен начин

Тази невероятна естествена рецепта може да ви помогне!

Най-добрата част от това лекарство е, че то е напълно естествено, без токсини, лесно да се прави и няма странични ефекти.

Ето какво ви трябва.

Съставки:

* 1 сурово яйце (само жълтък)

* ½ банан

* ½ чаша бира (100 мл)

* 1-2 супени лъжици мед

Подготовката на тази невероятна и ефективна рецепта не може да бъде по-опростена.

Просто добавете всички съставки в блендер и смесете, докато се получи хомогенна смес и всичко се смеси.

Нанесете сместа върху областите, засегнати от косопад и  оставете за няколко часа. Ако площта става топла на пипане не се притеснявайте, това е добър знак, че лекарството е ефективно и кожата ви реагира добре. Тази процедура се повтаря най-малко веднъж седмично и скоро ще видите невероятни резултати

 

Източниок: За жената

Още от категорията
Коментари