Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
6 килограма, след 7 дни на кисело мляко! Вече се бях отчаяла, но тази ми допада! Струва си, да ям кисело мляко една седмица, поне не вреди! 6 килограма, след 7 дни на кисело мляко! Вече се бях отчаяла, но тази ми допада! Струва си, да ям кисело мляко една седмица, поне не вреди!
Facebook Twitter Google+Диетата стана известна сред хората които искат да отслабнат е ефективността си, простотата на спазване и гаранциите,  че бихте могли да влезете... 6 килограма, след 7 дни на кисело мляко! Вече се бях отчаяла, но тази ми допада! Струва си, да ям кисело мляко една седмица, поне не вреди!

Диетата стана известна сред хората които искат да отслабнат е ефективността си, простотата на спазване и гаранциите,  че бихте могли да влезете във форма едва за 7 дни. Възможно е с тази диета да свалите около 4 и 6 килограма.

Само трябва да кисело мляко в неограничено количество, но с консумацията на другите продукти е необходимо да се съобразявате.

Диетолози също признават ефекта на диетата с кисело мляко, но предупреждават, че този хранителен режим не бива да се прилага прекомерно.

Веднъж на два месеца е оптималният срок, в който можете да повторите диетата, като в седемте дни от седмицата освен кисело мляко трябва да консумирате и други храни.
В първия, втория и третия ден в менюто си трябва да добавите варен ориз и варени картофи, като е разрешено и да пиете по една чаша бяло вино.

В четвъртия, петия и шестия ден се позволява да хапвате варено или печено пилешко филе. Бихте могли да добавите и гарнитура от пресни зеленчуци. През тези дни алкохолът не е разрешен.

Седмия ден бихте могли да ядете само плодове без банани и грозде, както и киселото мляко, разбира се.

 В последния ден от диетата можете да изпиете една чаша бяло вино.

Специалистите по хранене посочват, че след като приключите с диетата, е важно да не започвате с обилната консумация на храна, а постепенно да увеличавате количеството на продуктите, с които се храните.

По време на диетата кафето и чаят са позволени, стига да не надвишават количеството от една чаша на ден.
Според диетолозите хранителният режим е труден само през първите два дни, но след това тялото се настройва към храненията.

Още от категорията
Коментари