Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
9 прически, които ще ви накарат да изглеждате с 10 кг по-слаби 9 прически, които ще ви накарат да изглеждате с 10 кг по-слаби
Facebook Twitter Google+Както с грима може да се прикрият някои нередности и някои несъвършенства на лицето, така и прическата може да допринесе да изглеждате по-млади... 9 прически, които ще ви накарат да изглеждате с 10 кг по-слаби

Както с грима може да се прикрият някои нередности и някои несъвършенства на лицето, така и прическата може да допринесе да изглеждате по-млади или по-възрастни. С някои прически може да изглеждате и по-слаби, както и добре да подчертаете чертите на лицето.

1. Дълга коса

Когато се колебаете между дълга коса и къса коса, трябва да се даде предимство на дългата, която удължава лицето.

2.Асиметрична бобслей прическа

Късата коса отзад и дълги кичури отпред ще направят лицето по-дълго и тясно.

 С път на средата пък ще удължите лицето.

3 Път с бретон

4. На етажи

Етажираната коса ще оформи лицето и ще балансира теглото на косата по отношение на лицето, като по този начин ще ви издължи лицето. Дългата коса и късите кичури до брадичката, път на средата или малко на една страна ще ви направят да изглеждате по-слаба

.

5. Път на една страна

Пътят на една страна ви омекотява чертите на лицето и го  прави да изглежда много кръгло.

6  Висок кок

Високият кок привлича вниманието и гледката към върха и прави лицето да изглежда по- издължено

7.Прибрана коса с пуснати кичури

Всеки пуснат кичур, който е освободен по линиите на лицето прави лицето ви по- издължено. Ако хванете косата на конска опашка, отпуснете напред и някой кичур.

8. Вълниста коса

Гладката коса прави главата ви да изглежда малка, но лицето безформено. Затова е добре да направите леки вълнообразни чупки, които ще дадат форма на лицето.

9. Светла коса

Желателно е да имате светли кичури на повърхността на косата, ако не ви е изцяло светла. Лек цвят прави лицето да изглежда по-тясно, а благодатение на това вие изглеждате по-слабо.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари