Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Топ 7 модела дънки за пролет и лято 2018: Всички дами ги искат! (Снимки) Топ 7 модела дънки за пролет и лято 2018: Всички дами ги искат! (Снимки)
Facebook Twitter Google+Днес Ви представяме едни от най-подходящите и актуални тенденции при дънките за пролетта и лятото на 2018 година. Няма да има много изненади. Стилните модели от последните... Топ 7 модела дънки за пролет и лято 2018: Всички дами ги искат! (Снимки)

Днес Ви представяме едни от най-подходящите и актуални тенденции при дънките за пролетта и лятото на 2018 година. Няма да има много изненади. Стилните модели от последните години ще бъдат възродени и ще се радват на голяма популярност.

1.Бродерии, цветя …

Мислите ли как да освежите пролетния си тоалет? Дънките с бродерия ще ви помогнат да поставите ярки акценти.

 Уверете се, че сте избрали модел с червени нюанси и контрастни контури. Птици, мотиви на растения, цветя, всички те ще се превърнат в тенденция за универсален образ на дънки и тениска или риза.

2. “Хипи”

Дънките с изтъркани ресни отново ще са популярна тенденция.

3.

Пайети, мъниста и камъни

Дизайнерите поставят доста оригинална декорация на дънките. Тази пролет на мода ще са малките фини мъниста на класическите дънки.

4.Boyfriend

Общата тенденция за всички модели дънки е класическото оцветяване в сини тонове. По-късите дънки или така наречените Boyfriend модели, без излишъци ще задоволяват любителите на скромните образи без блясък и блажен лукс. Тези модели станаха невероятно популярни миналото лято. Тази пролет дизайнерите с нетърпение се опитват да въведат в тях елегантен елемент от гардероба на жените, като ги комбинират с обувки на висок ток.

5. Направи си сам

Основното откритие на този сезон са дънките с шевове. Сатенирани панделки или кожени дантели ще ви накарат да погледнете любимите си дънки по нов начин. Най-важното е, че можете сами да го направите.

6.Скъсени модели ⅞

На върха на тенденциите тази пролет са скъсените модели. Ще напомним само, че тези модели са подходящи за момичета с дълги крака.

7.Skinny модели

Този модел дънки дори не трябваше да се завръща. След много сезони те неизменно заслужават титлата на най-обичаните и продължителни модели. Безопасно е да ги носите във всяка комбинация.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари