Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Завръща се старата-нова, любима на всички дами тенденция при прическите и изглежда феноменално! (Снимки) Завръща се старата-нова, любима на всички дами тенденция при прическите и изглежда феноменално! (Снимки)
Facebook Twitter Google+В наше време е почти невъзможно да се намерят жени, които не биха се опитали да изглеждат красиви и добре поддържани. Рокли, обувки,... Завръща се старата-нова, любима на всички дами тенденция при прическите и изглежда феноменално! (Снимки)

В наше време е почти невъзможно да се намерят жени, които не биха се опитали да изглеждат красиви и добре поддържани. Рокли, обувки, маникюр и, разбира се, една прекрасна прическа, която трябва да бъде модерна и стилна.

Не толкова важна е дължината на косата, колко нейната форма. Стилистите от година на година, от сезон до сезон, предлагат голямо разнообразие от нови прически, които ще зарадват жените с дълга и къса коса, от всички възрасти.

През 2018 г. идва модата на дългия бретон, който изглежда стилен, както с къса, така и с дълга коса.

Удължаването ще направи прическата интересна, ще скрие несъвършенствата на лицето и ще подчертае красивите черти. То може да промени формата и вида на лицето по такъв начин, че да съответства на 100% на собственика му.

Асиметрия

Асиметрията също е на мода. Подходящ е за коса с всякаква дължина.

Този стил ще промени напълно прическата, която ще съответства на специфичната форма на лицето.

Геометрия

Геометричният взрив също има своите последователи.

Накъсан бретон

Сходен с предишния с единствената разлика, че ръбовете му не са гладки и изчистени линии, а изглежда, че е “накъсан”, откъдето идва и името му.

 

Наклонени скосени ръбове

Ако имате кръгла, триъгълна или продълговата форма на лицето, изберете такъв вид бретон. Естетически и добре пада отстрани. Също така ще помогне да омекоти образа и хармонично да се впише в почти всяка прическа, било то класическа или радикална.

Пикси с асиметрия

Пикси е много популярна прическа сред дамите, особено сред звездите. Ако имате големи очи и правилна форма на лицето, смело изберете тази прическа и няма да загубите.

Боб с дълъг бретон

Също така много популярна прическа, която стои на върха на класациите на модните тенденции от 2018 година.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари