Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
18 чифта обувки, които станаха хит за пролет 2018 и в които ще се влюбите (Снимки) 18 чифта обувки, които станаха хит за пролет 2018 и в които ще се влюбите (Снимки)
Facebook Twitter Google+За да изглеждате женствено, елегантно и стилно, не е нужно да носите постоянно високи токчета – с всичко това т. нар. пантофки ще се... 18 чифта обувки, които станаха хит за пролет 2018 и в които ще се влюбите (Снимки)

За да изглеждате женствено, елегантно и стилно, не е нужно да носите постоянно високи токчета – с всичко това т. нар.

пантофки ще се справят добре.

През пролетта, ярки или черни, лак и велу, с връзки или с отворена пета – събрахме 18 чифта прекрасни пантофки (равни обувки), сред които със сигурност ще намерите вашите!

Сезонът пролет-лято 2018 г. благоприятства почти всички възможни цветове и принтове, а това се отнася не само за дрехите и аксесоарите, но и за обувките.

 Така че не забравяйте да обърнете внимание на равните обувки с катарами, дантели, контрастиращи цветове – оригиналният чифт обувки ще бъде чудесен акцент за всеки тоалет, дори и най-минималистичният.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари