Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най- добрите упражнения за топене на мазнини и стягане на дупе и корем вкъщи Най- добрите упражнения за топене на мазнини и стягане на дупе и корем вкъщи
Facebook Twitter Google+Какви са най-добрите упражнения за топене на мазнини? Жулиен Майкълс е фитнес гуру, чийто подпис стои на безброй фитнес програми, които дават... Най- добрите упражнения за топене на мазнини и стягане на дупе и корем вкъщи

Какви са най-добрите упражнения за топене на мазнини? Жулиен Майкълс е фитнес гуру, чийто подпис стои на безброй фитнес програми, които дават впечатляващи резултати. 41-годишната инструкторка е причина за положителните промени във външния вид на хиляди души.

За едно от изданията на списание „Shape„, Майкълс споделя упражнения за топене на мазнини, с които самата тя оформя тялото си.

Ефективните движения, за които не се изисква специално оборудване следват принципите на програмата Bodyshred, разработена от самата Майкълс.

Всички тези упражнения за топене на мазнини трябва да правите колкото се може повече пъти в продължение на 30 секунди. Цялата серия повторете 4 пъти. За максимални резултати, тренирайте четири пъти седмично, всеки втори ден. Това са най- добрите упражнения за топене на мазнини:

1

Застанете в позиция за „Планк“. Лявата длан поставете на пода пред гърдите, така че пръстите да ви бъдат насочени надясно. Дясната длан поставете преди лявата (позиция А).

упражнение за топене на мазниниСвийте лактите и спускайте тялото надолу, докато подлакатниците не „стъпят“ на пода (позиция В). Натискайки пода, повдигнете тялото отново нагоре. Повторете упражнението 30 секунди.

упражнение за топене на мазнини

2

Застанете изправени, при което краката да са на ширината на бедрата, а пръстите на краката насочени настрани. Клекнете колкото можете по-ниско. Ръцете изпънете пред себе си и съединете дланите (позиция А).

упражнение за топене на мазнини

Скочите, колкото можете по-високо (позиция В). Застанете в изходно положение. Повторете упражнението 30 секунди.

упражнение за топене на мазнини

3

Легнете по гръб. Свийте краката, а ръцете изпънете покрай тялото. Повдигнете бедрата нагоре, за да може тялото да оформи права линия от коленете до раменете. Изпънете дясната ръка над главата и я поставете диагонално, като дланта трябва да лежи на пода (позиция А).

Жулиен Майкълс

Върнете се в първото положение и повторете същото движение с лявата ръка. След това изпънете десния крак по диагонал, натискайки пода със страничната част на стъпалото (позиция В). Направете същото с левия крак. Повторете това движение 30 секунди.

Жулиен Майкълс

4

Седнете със свити колене. Стъпалата ви да лежат на пода, а дланите да ви бъдат поставени до бедрата. Натиснете с дланите и повдигнете бедрата нагоре, за да заемете позиция „маса“. Повдигнете и изпънете десния крак (позиция А).

Жулиен Майкълс

Докато тялото ви е вдигнато, връщайте бедрата назад между ръцете (седалището и десния крак не трябва да паднат на пода) (позиция В). Върнете се в първото положение, за да завършите упражнението. Повторете 30 секунди, а след това направете и с левия крак още 30 секунди.

Жулиен Майкълс

5

Застанете в позиция страничен „Планк“, при което десния крак да ви бъде поставен преди лявата ръка, а дясната ръка да е протегнатата нагоре (позиция А).

Жулиен Майкълс

Бавно започнете да въртите тялото към положение „Планк“ на една ръка, а с дясната ръка работете през гърдите наляво (позиция В). Върнете се в първото положение.Повторете упражнението 30 секунди с дясната ръка, а след това също толкова с лявата.

Жулиен Майкълс

6

Застанете изправени. Нека ръцете ви бъдат покрай тялото. Навеждайте напред докато трупът не ви бъде успореден на пода, а в същото време повдигайте левия крак, за да постигнете Т-образна форма. Изпънете ръцете напред и съединете пръсти на ръцете (позиция А).

Жулиен Майкълс

Преместете ръцете назад и съединете палците над бедрата (позиция В). Върнете се в първото положение. Повторете упражнението 30 секунди. След това повторете същото, стоейки на левия крак.

Жулиен Майкълс

7

Застанете изправени, като краката ви трябва да са на ширината на бедрата, а ръцете свободно пуснати покрай тялото. Скочете, колкото можете по-високо, носейки дясната ръка и лявото коляно напред, а лявата ръка и дясната пета към бедрата (позиция А).

Повторете 30 секунди, а след това променете страните.

Жулиен Майкълс

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари