Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какво да носите този сезон: Най-модерните и стилни идеи и комбинации (Снимки) Какво да носите този сезон: Най-модерните и стилни идеи и комбинации (Снимки)
Facebook Twitter Google+Идва пролетта, която действа невероятно на жените. Искаме не просто да сме красиви и с модерен външен вид, а искаме и промени, луксозни тоалети,... Какво да носите този сезон: Най-модерните и стилни идеи и комбинации (Снимки)

Идва пролетта, която действа невероятно на жените. Искаме не просто да сме красиви и с модерен външен вид, а искаме и промени, луксозни тоалети, промяна на цялостния външен вид, новаторски идеи със стил. Няма значение дали отиваме на работа всеки ден, упражняваме творчески професии или ги търсим – през пролетта не можем да се скрием зад удобното яке – искаме актуализации и победи.

Стилните идеи за модерната пролет на 2018 г.

ще ви позволят да се ориентирате в различните модни тенденции на тази пролет, да определите кои неща ще станат хитове за сезона и кои от тях трябва да бъдат временно изоставени.

Обликът на истинската пролет от 2018 г.

съчетава преди всичко красотата и комфорта. Вие трябва не само да направите впечатление, но и да се чувствате добре. Ето защо елегантната практичност се превърна в мотото на модерната пролет на 2018 година.

Нека се опитаме да разберем – какво може и трябва да се носи през пролетта на 2018 г.

1. Пролет 2018 – дънки и панталони.

Дънките и панталоните отдавна са станали неразделна част от женския гардероб, който не можете да подминете без да създадете пролетно изображение. Практичните и удобни дрехи, които ви позволяват да блестите в ежедневието, в бизнеса и в романтичните вечерни излизания. Универсалността на такива елементи от дамския гардероб, като дънки и панталони, ги комбинира с разнообразие от дрехи и обувки. Елегантно палто и удобна пола, боти и обувки в спортен стил – хармонично съчетани с различни модели дънки и панталони.

Модата през този сезон е особено лоялна и предлага избор от огромен брой варианти на стилове.

Широки и къси, с висока и средна талия, нежни и ретро.

Всичко това е не само подходящо за новия сезон, но и модерно. При закупуване на нови дънки или панталони тази пролет не забравяйте да обърнете внимание на тяхното качество и изработка. Лошото качество може да развали всеки, дори и най-добре замисленият тоалет.

2. Пролет 2018 – модерни поли.

Модерното изображение за пролетта е трудно да си представим без пола, напротив, времето просто благоприятства да експериментирате с тоалети без панталони.

Особено подходяща за сезон пролет 2018 г. ще бъде както традиционната молив пола, така и романтичната пола.

 

Дължината е средна или дълга, в зависимост от модела и изработката. Въпреки това, ако възрастта и краката позволяват, не са изключени мини поли. Модата е най-разнообразна – от права до плисирана пола. За разходка и среща, в офиса и в театъра – можете да създадете красив и подходящ тоалет с пола.

Полата може да се комбинира с всичко, през този сезон, изборът е наистина много – лек пуловер или поло, блуза или риза – всичко това ще бъде елегантно и интересно в комбинация с полата.

На върха на популярността за сезона ще са кожените поли, а тоалетите с тях ще бъдат особено успешни и модерни.  За среща или романтична разходка е по-добре да изберете деликатна пола с цветен принт – друга тенденция от пролетта на 2018 година.

3. Пролет 2018 – модерни рокли.

Друг хит на топлото време е роклята, тъй като ви позволява да създавате леки и нежни комбинации. Моделите, стиловете, принта на пролетта на 2018 ви позволяват да избирате от огромен брой рокли.

Най-популярни ще бъдат роклите украсени с цветен принт.  Ако целта ви е да създадете образ на романтична и женствена дама, тогава рокля с цветен принт ще бъде отличен избор. Като цяло, флоралният мотив на принта обещава да бъде истински пролетен хит.

Разнообразието на роклите за пролетта на 2018 г. е доста голямо: А-силует, асиметрични рокли, прекалено голям размер – всичко това са истински пролетни стилове на облекло.

При вечерните рокли ще доминират полупрозрачните тъкани. Мрежа, дантели, шифон в модните лилави и жълти цветове ще станат задължителни за вечерта.

4. Пролет 2018 – модни блузи.

Истинският хит на тази пролет ще бъде монохромен образ, в който блуза или топ се комбинират в цвят с пола или панталони  . Изящният принт ще даде на ансамбъла специална изразителност и чар. В офиса, спокойно можете да носите ризи и блузи, с раирани принтове или геометричен принт.

Изборът на топ с надписи, метализиран декор или плат също перфектно допълва ежедневието.

 

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари