Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Този модел дънки ще бъде хит през 2018 – трябва да го имате в гардероба си! Отива на всички дами (Снимки) Този модел дънки ще бъде хит през 2018 – трябва да го имате в гардероба си! Отива на всички дами (Снимки)
Facebook Twitter Google+След години на властване на “skinny” дънките, най-накрая те не са най-популярният модел в света на модата. На тяхно място идва един напълно различен... Този модел дънки ще бъде хит през 2018 – трябва да го имате в гардероба си! Отива на всички дами (Снимки)

След години на властване на “skinny” дънките, най-накрая те не са най-популярният модел в света на модата.

На тяхно място идва един напълно различен модел, вдъхновен от ретро тенденциите – по-широк и с по-висока талия. Ако тези модели не звучат съблазнително, помислете два пъти, защото, за разлика от ниските, тези джинси са по-ласкателни за всички дами.

Тази пролет ще носят широки и къси модели дънки, които се вписват перфектно в бизнес комбинациите.

Тези дънки изглеждат най-добре в комбинация с памучни блузи, якета и елегантни обувки, а докато чакате пролетните температури, можете свободно да ги комбинирате с ботуши или боти.

Въпреки че изглежда необичайно, този модел има същите предимства, както и всички останали панталони и лесно се адаптират към всеки стил и свободно можете да го комбинирате и с маратонки, обикновени тениски и други лежерни парчета.

Instagram е пълен с модни вдъхновения, за да ги комбинирате, а рафтовете на популярните магазини бавно презареждат с широки джинси, сред които със сигурност ще намерите перфектния модел за вас.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари