Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
След тази снимка ѝ казаха, че е дабалана и не заслужава такъв мъж, а ето какво отговори тя След тази снимка ѝ казаха, че е дабалана и не заслужава такъв мъж, а ето какво отговори тя
Facebook Twitter Google+Тя е феминистка и категорично жена, която се бори за приемането на жените с всякакви размери, тя е фотограф и блогър. Тъй като има... След тази снимка ѝ казаха, че е дабалана и не заслужава такъв мъж, а ето какво отговори тя

Тя е феминистка и категорично жена, която се бори за приемането на жените с всякакви размери, тя е фотограф и блогър. Тъй като има невероятно красив съпруг, тя получила критика в социалните мрежи, че някоя като нея не заслужава такъв красив мъж.

Джена Кътчър и съпругът й, Дрю са в Хавай и снимките, които споделят по време на пътуването си, създават истински хаос и смесени чувства и в двата случая.

Те са доста изненадани от коментарите, но не позволяват те да им развалят настроението и да си почиват.

 Именно нейният съпруг е спортист и е с изваяно тяло, а тя е пухкава жена с извивки, така че нейните последователи питат как е успяла да спечели толкова красив мъж, а някои от тях й писали, че тя не го заслужава.

“Заради несигурността си, и аз самата се чудех, как съм успяла с такова тяло да” уловя “пич с перфектни коремни мускули. Защо аз да го имам? Чувствах се малко зле и мислех, че не го заслужавам”, пише Джена, която много често се представя като една несъвършена жена.

Дрю обаче очевидно не споделя мнението ѝ и те имат един щастлив щастлив брак. Тоест съпругът й казва, че е перфектна за него и че няма значение как изглежда някой, когато се привличат душите им. Джена дълго време се бори с излишните килограми, досега е имала два спонтанни аборта, но казва, че най-накрая е се приела такава, каквато е и че постоянно работи върху себе си.

“Този мъж е приел всяка част от мен, всяка заобленост през последните десет години, всеки ден ми напомня, че съм красива, въпреки че моето мислене не се припокрива с неговото, казва Джена.

– Аз съм много повече от моето тяло, така както и той, но и вие също- заключва Джена.

След като Джена отговаря на всички, които я осъждат, тя получава 44 000 “харесвания” и стотици жени я подкрепят и я насърчават да бъде истинска жена.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари