Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Рускиня роди в Червено море, а след това излезе от водата “сякаш нищо не се е случило” (СНИМКИ) Рускиня роди в Червено море, а след това излезе от водата “сякаш нищо не се е случило” (СНИМКИ)
Facebook Twitter Google+Туристка от Русия роди в Червено море в Египет и после излезе от водата “сякаш нищо не се е случило”. Бременната туристка... Рускиня роди в Червено море, а след това излезе от водата “сякаш нищо не се е случило” (СНИМКИ)

Туристка от Русия роди в Червено море в Египет и после излезе от водата “сякаш нищо не се е случило”. Бременната туристка влязла да плува на плажа Ред Сий в Дахаба, недалеч от Шарм ел Шейх заедно със своя съпруг, който е специалист по раждане във вода.

Невероятните фотографии как бащата изнася новороденото, бяха направени от Хаджа Хосни Ел Саид, която снимала от своя апартамент.

След като ги качи в интернет, снимките веднага бяха гледани стотици хиляди пъти.

Хаджа твърди, че на снимките е лекарят, който държи в ръка чиния за плацентата, което показва, че раждането е било предварително планирано.

Няколко минути по-късно от морето излезе и майката и отишла при другите членове от семейството, където било и новороденото.

Самоличността на жената не се разкрива, но съдейки по фотографиите, майката и детето изглеждат здрави./Blitz.bg

 

 

Още от категорията
Коментари